MSB duyurdu! Sıcak temasta 5 terörist etkisiz. 25 Aralık 2022

Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü PKK/YPG ile girilen sıcak temasta 5 teröristin etkisiz hale getirildiği duyuruldu.

MSB duyurdu! Sıcak temasta 5 terörist etkisiz. 25 Aralık 2022

Türkiye'nin terörle mücadelesi büyük bir kararlılıkla sürüyor. Gerek yurt içinde gerek ise yurt dışında terör örgütüne ağır darbe indiren kahraman Mehmetçik terör yuvalarını teker teker imha etti. Suriye'nin kuzeyindeki harekat bölgesine saldırı hazırlığında olan teröristler kahraman Mehmetçikler tarafından etkisiz hale getirilmeye devam ediyor. Kahraman askerlerimiz bir başarılı operasyona daha imza attı. Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı harekatı bölgelerinde teröristlerle sıcak temasa girildi.

5 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ
Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı Harekat bölgesinde 5 PKK/YPG'li teröristin öldürüldüğü belirtildi. Yapılan açıklamada operasyonların kararlıkla süreceği ifade edilirken bölgedeki barışı bozmak isteyen terör unsurlarına izin verilmeyeceği kaydedildi.
Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Teröristler için kaçacak yer yok, hiçbir yer onlar için güvenli değil! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde tespit ettiği 5 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler