MSB duyurdu! Suriye'de 2 terörist etkisiz hale getirildi. 1 Aralık 2022

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

MSB duyurdu! Suriye'de 2 terörist etkisiz hale getirildi. 1 Aralık 2022

Kahraman Mehmetçik'in yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine karşı göstediği amansız mücadele hız kesmeden devam ediyor. Saklandıkları inlerde tespit edilen teröristler düzenlenen kara ve hava harekatlarıyla tek tek etkisiz hale getiriliyor.
Hava harekatından sonra kara harekatının da yapılacağı Suriye'de, Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen teröristlere göz açtırılmıyor. Milli Savuna Bakanlığı'ndan yapılan en son açıklamada, Fırat Kalkanı bölgesinde 2 PKK'lı teröristin öldürüldüğü duyuruldu.

"KAHRAMANCA MÜCADELE SÜRÜYOR"
Bakanlığın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Türk Silahlı Kuvvetlerimizin teröre ve teröriste karşı kahramanca mücadelesi sürüyor. Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen 2 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi" ifadelerine yer verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem