MOBİAD'da ilk yönetim kurulu toplantısı

MOBİAD ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi, görev dağılımını yaptı.

MOBİAD'da ilk yönetim kurulu toplantısı

Mobilyacı İş Adamları Derneği (MOBİAD) geçtiğimiz hafta yapılan genel kurulun ardından ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Başkanlığa seçilen Vedat Muhcu başkanlığında gerçekleşen ilk yönetim kurulu toplantısında üyelerle tanışıldı, 2022-2025 dönemi görev dağılımı yapıldı.

mobilya

AYRI YOK
Dernek Başkanı Vedat Muhcu, MOBİAD olarak asıl ve yedek yönetim ayrımı yapmadıklarını, 24 kişilik ekiple bir bütün olduklarını dile getirdi. Muhcu, “Onursal Başkanımız Alper Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Görevi ondan devraldım. Beni bu göreve layık görenlerden Allah razı olsun. Alper başkanımızın önderliğinde derneğimizin çıtası çok yükseldi. 24 kişilik yönetim kurulumuz var. Ayrı gayrı yok. Toplantılarımıza hep beraber katılarak güzel projelere imza atmaya çalışacağız. Trabzon’umuz için vizyon projelerin fikir alışverişini birlikte yapacağız” dedi.

VİZYON PROJELER
Projelerle ilgili bilgi veren Muhcu, “2022 yılı Esnaf odası (TESOB) ortaklığındaki 358 Bin Euro değerindeki projemiz ile 5 engelli, 15 kadın ve 15 erkek olmak üzere (15-29) yaş arasındaki toplam 35 kişi. Projemiz kapsamında verilecek olan eğitimler ile kursiyerlerin mesleki beceri geliştirilecek, kişisel gelişimleri sağlanacak, psikolojik açıdan desteklenmesi sağlanacak, staj programı ile işi iş başında öğrenmeleri sağlanacak, fuar katılımları ve yurt dışı gezisiyle birlikte yeni çalışma modellerini yerinde izlemesi sağlanacak, işçi ve işveren görüşmeleriyle birlikte sektörle olan bağlantıları kurulacak, KOSGEB desteği ile 10 kursiyerin kendi iş yerini açması ve 25 kursiyerin de hediyelik eşya alanında istihdam edilmesi sağlanacaktır. Projemizin hedefi kursiyerlerin istihdam edilmesi ve kendi iş yerlerini açmasını sağlamaktır” diye konuştu.

Vedat Muhcu başkanlığında görev dağılımı şu şekilde oluştu: Sekreter: Hülya Kalaycıoğlu, Sayman: Mustafa Kul, Başkan Yardımcıları: Alper Bektaş, Ahmet Uzun- Ali Sadık- Cem Çapkınoğlu-  Ercüment Ataman- Hasan Yazıcı- Hayri Çabuk- İmdat Köse - Köksal Karslı - Murat Ayyıldız -Okan Gündoğdu- Mustafa Durmuş-Seyfettin Demirci- Zafer Ofluoğlu, Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Ali Eyüpoğlu- Burak Şahin- Ergin Yılmaz- Halit Kalmuk- Hasan Sivri- Nurcan Bektaş- Serkan Tokul

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler