Mikserdeki betonu akarsuya boşaltı, jandarmadan kaçamadı

Samsun'da bir beton mikseri, artan betonu akarsuya boşaltıp çevreyi kirletti. İhbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, çevreyi kirleten mikser sürücüsü hakkında idari işlem uyguladı.

Mikserdeki betonu akarsuya boşaltı, jandarmadan kaçamadı

Samsun'da haznesindeki artan betonu akarsuya boşaltan mikser, jandarma tarafından suçüstü yakalanarak hakkında idari işlem yapıldı.
Samsun İl Jandarma Komutanlığı’nca çevre ve doğanın korunması için çevre suçlarıyla mücadele amaçlı denetimler sürdürülüyor. Samsun İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Çevre ve Doğa Koruma Timi ile Salıpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları kontrollerde beton mikserlerinin araç haznesinde kalan betonu akarsulara boşaltıldığı bilgisini aldı. İhbar üzerine bölgede yoğunlaştırılan denetimler esnasında jandarma, bir beton mikserinin artan betonu akarsuya boşalttığını tespit etti.
Araç sahibi firma ve araç sürücüsüne gerekli ikazlar yapıldıktan sonra ilgililer hakkında idari işlem uygulandı.

Mikserdeki betonu akarsuya boşaltı, jandarmadan kaçamadı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler