MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım’dan flaş açıklama! “Artık bu meseleyi kapatıyorum”

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile Milletvekili aday adayı olacağını açıklamayan MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım yaptığı açıklama ile “Artık bu meseleyi kapatıyorum” dedi.

MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım’dan flaş açıklama! “Artık bu meseleyi kapatıyorum”

Tarım açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Trabzon'da vekil adayı olmayacağımı söyleyerek İl başkanlığı yaptım. Toplumda partimiz adına güzel izler bıraktığımıza gönülden inanmaktayım. Beni iyi tanımayan hiç kimse vekilliğe aday olmayacağım sözünü tutabileceğime inanamadı. Partim il başkanıyla parti arasında sıkıştı, Trabzon'da 1999’daki seçim ruhunun üstüne çıktığımıza kanaat getirdiğimiz halde hiç kimse 2 yada 3.cü vekilin hesabını yapamadı. Çok kaliteli ve partimizi mükemmel temsil edecek insanların bu işten geri durmaması için ben bu yolu tercih ettim ve sadece partimin önünü açtım. 2023 seçimleri çok önem arz etmektedir ve Trabzon üstüne düşeni yapacaktır. Genel Merkezimizin aday olan kişilerin 1 Aralıkta ayrılması gerektiği kriterinin dışına çıkabilmek içinde Genel Merkezimden istifamın bu tarih geçtikten sonra kabul edilmesini arz ettim. Fedakârlık ile şahsi çıkar, vefa ile nankörlük aynı istikamette yürüyemezler. Ben bu aşkın tek zerresini ziyan etmedim. İnsan farkedebilmeli gerçek aşkın doğru ve layıkıyla yaşanması gerektiğine, benim için siyasetteki dün dündür, bu gün bu gündür sözü geçerli değildir. Ben sadece Liderim DEVLET BAHÇELİ'NİN hayalini kurduğu Türkiye siyasetini erken yaşıyorum.”

Haber61 - Haber Servisi - 

MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım’dan flaş açıklama! “Artık bu meseleyi kapatıyorum”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset