MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar: "Türkiye Cumhuriyeti'nin bekası için elimizden geleni yapıyoruz"

MHP Trabzon il Başkanı olarak göreve başlayan Ömer Ayar basın mensupları ile bir araya geldi.

MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar: "Türkiye Cumhuriyeti'nin bekası için elimizden geleni yapıyoruz"

Trabzon MHP il başkanlığına getirilen Ömer Ayar ve yönetim kurulu üyeleri Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

İlk olarak başkanlığa seçilme sürecini anlatan Ayar yaptıkları çalışmaları anlattı. 

Ayar, "Genel başkanlığımızın feraseti ile bu işin böyle olması daha uygun görüldü. İl başkanımız istifa etti. İsmimizi genel merkeze verdi. Genel Başkanımız bizi uygun gördü. Bir kaç arkadaşımızı ilave etti. Bazı arkadaşlarımız işleri dolayısıyla verimli çalışamıyordu. Yeni arkadaşlarımız ile çalışmaya başladık. Trabzon'da böyle bir süreci başlattık. İnşallah bu süreç memleketimiz için hayırlı olsun. Bu süreçte bize düşen ne ise ki liyakat mevcuttur hepsinde. Genel Merkezimizin adım adım 2023 programı var. Bu programların hepsini gerçekleştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Komşum nasılsın? programı, esnaf ziyaret programları var. Esnafımızla buluşup hal hatırlarını soruyoruz. Akşamları da evlere konuk olup komşuların sorunlarını dinliyoruz. Bu süreci böyle devam edecek. Türkiye Cumhuriyetinin bekası için elimizden geleni yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Ayar daha sonra yaptığı açıklamada ise şu ifadeleri kullandı:

“Yazılı basın açıklamama başlamadan önce; cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, partimizin kurucusu Başbuğ Alparslan Türkeş’i, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun. 

Daha dün 15 Temmuz gecesi ABD ve AB'deki bazı ülkelerin güdümündeki hainler, bu ülkede tasarladıkları noktaya ulaşabilmiş olsalardı ne durumda olacaktık onu düşünüyor musunuz? Eğer ülkücü hareketin lideri daha hiçbir şey belli değilken 'Seçilmiş hükümetin yanındayım, darbenin her türlüsüne karşıyım.' diye dik durmasaydı ne olurdu hesaplayabiliyor musunuz? 'Bu ülkenin bekası, geleceği esastır. Ülkücü ve milliyetçi hareket, Türkiye yoksa zaten yoktur, partisi de yoktur, kendisi de yoktur. O zaman devletin ayakta durabilmesi için seçilmiş hükümetin yanında adam gibi duracağım.' demeseydi bugün ne olurdu biliyor musunuz? Herkes bu muhasebeyi yapmak zorunda. Bunu muhataplarımıza da anlatmak zorundayız. Cumhur İttifakı, Türkiye'nin bekası için vardır. Bizim aklımızın bütününde Türklüğün ve Türkiye’nin kıyamete kadar var oluşu vardır. Bu nedenle çalışıyoruz çabalıyoruz. Milletimizin her güzel insanıyla kucaklaşıyoruz.

Peki bugüne kadar ne yaptık, hangi siyasi faaliyetlerimiz eşliğinde milletimizin gönül kapılarını çaldık?

İlk olarak, Genel Merkezimizin 4 Eylül 2021 tarihinden 3 Ekim 2021 tarihine kadar dokuz bölge toplantısıyla tesirli bir başlangıca imza attı. 

İkinci olarak, 30 Ekim 2021 tarihinde başlayan “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” temalı vatanımızın her köşesine ziyaretlerimiz ilimiz Trabzon’da da gerçekleştirdik. 

MYK-MDK üyelerimizle birlikte siz değerli milletvekillerimizin katılımıyla Trabzon’umuzun bütün kesimleriyle görüştük, dertleştik, çok şükür sözleştik.

Muhtarlarımızla, STK’larımızla, odalarımızla, derneklerimizle, esnaflarımızla, emeklilerimizle, işçilerimizle, memurlarımızla, şehit ve gazi yakınlarımızla buluşup özlem giderdik, hedef birliği yaptık.

Üçüncü olarak, 18 Şubat 2022 tarihinden 29 Eylül 2022 tarihine kadar “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” toplantıları Türkiye’de 966 ilçemizde olduğu gibi Trabzon’umuzda 18 ilçemizde gerçekleştirdik.

Sahaya indik, siyasetin nabzını ölçtük.

Her insanımıza elimizi uzattık.

Her dileğe, her siteme, her beklentiye kulak verdik, notumuzu aldık.

Dördüncü olarak, 8 Ekim 2022 tarihinden itibaren, “Adım Adım 2023, Köyüm Benim Sohbet Toplantılarını”na başlayarak ilimizin köy köy dolaşılması maksadıyla siyasi çalışmalarımıza hız ve derinlik kazandırdık.

Beşinci olarak 22 Kasım 2022 tarihinde başlayan “Adım Adım 2023, Komşum Nasılsın” temasıyla İl yönetim kurulu üyelerimiz İlçe başkan be yöneticilerimiz belediye başkanlarımız komşularımızla yüz yüze temas ve ziyareti esas alan faaliyetimizi planlayıp gerçekleştiriyoruz. 

Altıncı olarak, 24 Aralık 2022 tarihinde başlamak üzere, “Adım Adım 2023, Ahilerle Günümüz Bereketli Olsun” adıyla Trabzon’daki esnaflarımızı dinlemeye, onlarla hemhal olmaya, onların yanında ve yöresinde olduğumuzu göstermeye samimiyetle başladık.

Yedinci olarak da, “2023’e Doğru: Adayımız Belli, Kararımız Net” temasıyla; Sivas, Bursa, Kayseri, Erzurum, Konya, Manisa, Elazığ, Samsun ve Mersin açık hava toplantılarımızı Genel Başkanımız Dr.Devlet Bahçeli liderliğinde muhteşem bir coşku ve katılım eşliğinde icra ettik

Hedef 2023, lider ülke Türkiye vizyonuna sahip çıkacağız ve lider ülke Türkiye hedefine ulaşmak için üzerimize ne görev düşüyorsa yapmaya devam edeceğiz.

Sözlerime Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeliİ’nin önümüzdeki seçimlerin ne kadar önemli olduğunu gösteren açıklamasıyla son verirken telefonumun 24 saat açık olduğunu ve vatandaşlarımızın hizmetinde olduğumuzu söylüyor tüm vatandaşlarımıza saygı, sevgi ve şükranlarımı sunuyorum.

100 yıllık bir maziden muhteşem bir geleceğe adım adım ulaşma kararlılığı gösteren Türkiye Cumhuriyeti zilletin karanlık girdabına düşmeyecektir. Güvence MHP’dir. Güvence Cumhur İttifakıdır. Güvence büyük Türk Milletidir. İstikbalin kutup yıldızı huzurlu Türkiye olacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset