MHP lideri Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na uyuşturucu iddiası tepkisi: Vatan haini

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye'nin uyuşturucu parasıyla cari açığı kapattığını iddia eden CHP lideri Kılıçdaroğlu'na çok sert tepki gösterdi.

MHP lideri Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na uyuşturucu iddiası tepkisi: Vatan haini

Bahçeli, "Türkiye'ye iftira atan her kim olursa olsun bizim için vatan hainidir. Kılıçdaroğlu'nun söylediği söze bakın, girdiği ilişki ağlarına bakın. Kılıçdaroğlu karapara görmek istiyorsa HDP'yi incelesin. Türkiye'yi suçlamak şerefli bir tavır değildir" ifadesini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz günlerde ortaya attığı Türkiye'nin cari açığını uyuşturucu paralarıyla kapattığına yönelik iddiası Türkiye'de büyük bir tartışmanın fitilini ateşledi.

KÜRSÜDEN ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER
Bugün MHP'nin grup toplantısında bu konuya da değinen Genel Başkan Devlet Bahçeli, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu ve kara para iddialarına çok sert tepki gösterdi.

"GÖREVİ ATATÜRK'Ü İTİBARSIZLAŞTIRMA VE CHP'Yİ SİLMEKTİR"
Bahçeli şu ifadeleri kullandı; "Kılıçdaroğlu CHP'nin başına paraşütle indirilmiş, taşeron bir siyasetçidir. Bu görev Atatürk'ü itibarsızlaştırma ve CHP'yi silme görevidir. Bu görevin temelinde Dersim'in rövanşını almak vardır. Kılıçdaroğlu zihnen tutsak, siyaseten de zincirlidir. ABD'den sonra Birleşik Krallık'ta soluğu alan Kılıçdaroğlu, eşik bekleyip ışık bekleyeceğini sanmıştır. Biz bundan hicap duyduk ama kendisi duymadı.

"SEN HERKESİ KÖR, ALEMİ, SERSEM Mİ SANIYORSUN?"
Temiz para derken, Türkiye'yi narko devlet olarak yabancı ülkelerde ispiyonlayan Kılıçdaroğlu bu devrin Sait Mollası'dır. Kılıçdaroğlu hiç mi etrafında sevenin kalmadı. Kimlere diyet ödüyorsun diyen çıkmadı. Kılıçdaroğlu sen herkesi kör, alemi sersem mi sanıyorsun. O temiz dediğin paraya, terör parası diyordun. Bir yanında et kavuruyor, bir yanında harman savuruyorsun.

"KILIÇDAROĞLU KARA PARA GÖRMEK İSTİYORSA HDP'Yİ İNCELESİN"
Türkiye'ye iftira atan her kim olursa olsun bizim için vatan hainidir. Kılıçdaroğlu'nun söylediği söze bakın, girdiği ilişki ağlarına bakın. Kılıçdaroğlu karapara görmek istiyorsa HDP'yi incelesin. Türkiye'yi suçlamak şerefli bir tavır değildir. Kılıçdaroğlu sandık Londra'da kurulmayacak, sayım Brüksel'de yapılmayacak.

"SANA BURADA EKMEK YOK"
Türk Milleti, Türkiye'yi karalayanlara demokrasi meydanını dar edecektir. Sayın Kılıçdaroğlu burası Türkiye Cumhuriyeti, burada sana ekmek yoktur. Zillet ittifakını Türkiye geri gelmemek üzere götürecektir."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler