Merve Boluğur yarışmaya hazırlanıyor!

DJ Mert Aydın’la olan 53 günlük evliliğini tek celsede bitiren Merve Boluğur, uzun süredir ekranlarda görünmüyordu.

Merve Boluğur yarışmaya hazırlanıyor!

Son dönemde gündemden düşmeyen Merve Boluğur, farklı bir projede yer almaya karar verdi. Ünlü televizyoncu Acun ılıcalı’nın Survivor 2023 teklifi götürmesi üzerine Boluğur Survivor adasına gidecek.
Ani bir kararla evlenip ani bir kararla boşanan Merve Boluğur, her yaptığıyla gündemde yer almaya devam ediyor. Uzun bir süredir herhangi bir projede yer almayan Merve Boluğur, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın teklifi üzerine Dominik Cumhuriyeti’nde çekimleri yapılan Survivor adasına gitmeye karar verdi. 2023 Survivor ünlüler takımında yer alacak olan oyuncu uzun zaman sonra ekranlarda görünecek.

MERVE BOLUĞUR YARIŞMAYA HAZIRLANIYOR
DJ Mert Aydın’la 53 gün süren evliliğinin ardından ayrılma kararı alan Merve Boluğur "Adam ettiklerimiz yüzümüze bakmaz oldu" sözleriyle çok konuşulmuştu. Mert Aydın’ın ise Merve Boluğur için “Gereksiz insan” dediği iddia edilmişti. İlişkisiyle ilgili gündemden düşmeyen Merve Boluğur, ekranlara Acun Ilıcalı’nın teklifiyle dönmeye karar verdi. 2023 yılında başlayacak program için Dominik Cumhuriyeti’ne gidecek oyuncu, uzun zaman sonra da ekrana dönecek. İddiaya göre, Merve Boluğur yarışma için hazırlıklara başladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin