Mert Aydın sessizliğini bozdu! Herşeyi anlatı

Merve Boluğur’dan boşanan Mert Aydın sessizliğini bozdu! Ayrılığın perde arkasını anlattı Mert Aydın Merve Boluğur'la ayrılığının ardından ilk kez konuştu.

Mert Aydın sessizliğini bozdu! Herşeyi anlatı

Sanat dünyasının en kısa evliliklerinden birine imza atan Mert Aydın ayrılığın perde arkasını anlattı. Boşanmanın ardından ünlü oyuncuyla görüşmeye devam eden ünlü isim, "Merve ile arkadaşız. Benim için çok kıymetli. Arkadaş olduğumuz için görüşüyoruz. Bakarsınız tekrar birlikte oluruz." diyerek barışma sinyali verdi. İşte Mert Aydın'ın açıklamaları...

Bu senenin en konuşulan birlikteliklerinden biri oyuncu Merve Boluğur ile DJ Mert Aydın çifti oldu. Kısa sürede evlenme kararı alan çift, 40 günlük evliliklerinin ardından ayrıldı.Evlilikleri kadar boşanmaları da gündemden düşmedi. Medyanın en merak edilen ismi Mert Aydın ayrılığın detaylarını Sabah yazarı Tuba Kalçık'a anlattı. İşte o yazı…

"MERVE BENİM İÇİN KIYMETLİ"

"Merve ile biz her şeyden önce arkadaşız" diyen Aydın, sözlerine şöyle devam etti:

"Merve çok kıymetli bir insan benim için. Evet, evlilik olarak yollarımızı ayırdık ama arkadaşız. Ben medyanın gündemine böyle haberlerle gelmek istemiyorum.

"REKLAM YAPIYORMUŞ İMAJI ÇİZMEK İSTEMİYORUM"

Gayet sıradan yaşayan biriyim. İlişkimizde Merve göz önünde olan isimdi, o yüzden birlikteliğimiz basında yer aldı. Ama ayrıldık.

Kendi işinde, gücünde olan biriyim. Basından bu yüzden kaçıyorum. Bir erkek olarak da biten bir evliliğimin ardından konuşmak bana yakışmaz."

"BAKARSINIZ TEKRAR BİRLİKTE OLURUZ"

Aydın'a geçtiğimiz günlerde Merve Boluğur ile buluşmasının ardından herkesin kafasını meşgul eden "Tekrar birlikteler mi?" sorusunu sorduğumda ise şunları söyledi:

"Arkadaş olduğumuz için görüştük. Bu da çok normal. Şimdilik birliktelik durumumuz yok ama zaman ne gösterir bilemem. Bakarsınız tekrar birlikte oluruz... Merve çok iyi bir insan ve benim için kıymetli..."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Magazin