Mersin'de 12 katlı binada yangın çıktı!

Mersin'in merkez Mezitli ilçesindeki 12 katlı bir apartmanın altında bulunan mobilya ve beyaz eşya mağazalarında yangın çıktı.

Mersin'de 12 katlı binada yangın çıktı!

Mersin'in merkez Mezitli ilçesindeki 12 katlı bir apartmanın altında bulunan mobilya ve beyaz eşya mağazalarında çıkan yangına, çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.
Alınan bilgiye göre, merkez Mezitli ilçesindeki 12 katlı bir apartmanın  altındaki mobilya ve beyaz eşya dükkanlarının da bulunduğu alanda henüz  belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Dumanları görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda  itfaiye ekibi sevk edildi. Binadakiler tahliye edilirken, olay yerine çok sayıda  ambulans sevk edildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangını söndürmek için  büyük çaba harcıyor. Bu arada, dükkanlardaki dumanların dışarıya çıkması için iş  yerlerinin camlarının kırıldığı görüldü.

Polis ekipleri de olay yerinde güvenlik önlemi aldı.

Öte yandan, yangın nedeniyle yükselen siyah dumanlar kentin uzak  yerlerinden de görülebiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Şehirler