Meral Akşener'i köpek ısırdı

İYİ Parti lideri Meral Akşener'i köpek ısırdı.

Meral Akşener'i köpek ısırdı

Seçim çalışmalarına devam eden İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Bilecik ziyaretinde talihsiz bir olay yaşadı. Esnaf ziyareti sırasında sokak köpeği tarafından ısırılan Akşener, kuduz aşısı yaptırdıktan sonra yoluna devam etti.

Her hafta bir kente giderek vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde de Bilecik'e gitti. Burada esnaf ziyareti yapan ve Pazaryeri, Söğüt ve Gölpazarı ilçelerini gezen Akşener'in başına talihsiz bir olay geldi.

KÖPEK ISIRDI

Kentte Ertuğrul Gazi Türbesi'ni gezip insanların dertlerini dinleyen Akşener'in bir sokak köpeği tarafından ısırıldığı öğrenildi. Zor anlar yaşayan İYİ Parti liderine hemen ilk müdahale yapıldı. Sağlık ekiplerinin iğne yaptığı Akşener, ziyaretlerine kaldığı yerden devam etti. Odatv'nin haberine göre Meral Akşener'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Meral Akşener'i köpek ısırdı

MAKAM ARACI KÖPEĞE ÇARPMIŞTI

Öte yandan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 5 Ağustos'ta Yalova programı kapsamında Armutlu ilçesine gidip, buradaki ziyaretinin ardından Termal ilçesine geçmişti. Daha sonra il merkezine hareket eden Akşener, yol üzerindeki Yeni Mahalle'den geçtiği sırada makam aracının sahipli olduğu belirlenen bir köpeğe çarpması üzerine otomobilden inmişti. Akşener, partililere yaralı köpeğin tedavi edilmesi talimatını verdikten sonra güzergahına devam etmişti.

Meral Akşener'i köpek ısırdı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler