Mehmet Yılmaz Ak gizemli kız arkadaşıyla görüntülendi!

Mehmet Yılmaz Ak, önceki gün gizemli bir kız arkadaşıyla birlikte Rumelihisarı'nda görüntülendi.

Mehmet Yılmaz Ak gizemli kız arkadaşıyla görüntülendi!

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi 'Yargı'da başsavcı Pars'a hayat veren oyuncu Mehmet Yılmaz Ak, önceki gün gizemli bir kız arkadaşıyla birlikte Rumelihisarı'nda görüntülendi. Baş başa kahvaltı yaptıkları mekandan çıkarken yüzünü gizleyen gizemli kadının aksine oldukça rahat davranan ünlü isim, kız arkadaşıyla ilgili sorulara yanıt verdi.Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Yargı'da 'Başsavcı Pars' karakterine hayat veren oyuncu Mehmet Yılmaz Ak, geçtiğimiz aylarda YouTube'da yayınlanan “İbrahim Selim ile Bu Gece” programının konuğu olmuştu. 19 yaşına kadar Diyarbakır’da yaşayan Mehmet Yılmaz Ak, “Lisede edebiyat öğretmenim sayesinde oyunculuğa başladım. Ardından Ege Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler okurken tiyatro vardı ve ona devam ettim. Sonra İstanbul Kadir Has Üniversitesi’nde tiyatro bölümüne girdim” demişti.

Oyuncu, “Oynadığınız karakterden fazla etkilenip, sokakta sözle taciz eden oldu mu?” sorusuna şu yanıtı vermişti:Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Yargı'da 'Başsavcı Pars' karakterine hayat veren oyuncu Mehmet Yılmaz Ak, geçtiğimiz aylarda YouTube'da yayınlanan “İbrahim Selim ile Bu Gece” programının konuğu olmuştu. 19 yaşına kadar Diyarbakır’da yaşayan Mehmet Yılmaz Ak, “Lisede edebiyat öğretmenim sayesinde oyunculuğa başladım. Ardından Ege Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler okurken tiyatro vardı ve ona devam ettim. Sonra İstanbul Kadir Has Üniversitesi’nde tiyatro bölümüne girdim” demişti.
Evet, çok oluyor. Önceki işlerimde hep mafyatik roller vardı. Ağır abiler taciz ediyor, ‘Siz misiniz mafya, yoksa biz miyiz?’ diyorlardı. Ben de ‘Abi zaten iddiam yok’ açıklamasını yapıp, oradan gitmek zorunda kalıyordum. Şimdi ise savcı rolündeyim ve ‘Savcım hoş geldiniz’ diyorlar.

Mehmet Yılmaz Ak, ‘Savcı Pars’ rolüne hazırlanırken gözlem yaptığını da söylemişti:

Avukatlar Savcı Pars’ın gerçekçi olduğunu söylüyormuş. Gözlemim iyi benim. Gurur duyuyorum ve mutlu oluyorum. Babam emekli polis. Oradan biraz despot tarafını aldım. Dürüst bir adamdı. Pars, biraz babam gibi. Onun hassasiyetlerindeki bir insana tanık oldum. Belki de onun vesilesiyle böyle bir şey oldu. İzleyici tarafından ‘Savcım savcım’ oldum bir anda. Çay, kahve ikram edenler, künefe yaptırıp, ismimi fıstıkla yazdıranlar oluyor. Benim ismim de uzun. En çok fıstık benim ismime gitmiştir.

Başarılı oyuncu, rolü nasıl seçtiğini ise, "Rolün iyisine kötüsüne bakmıyorum ama çok üst üste kötü rolde oynayınca farklılaştırmak istiyorum. Kendimi geliştirdikçe başka şeyler de çıkar. Biraz da başka rollerin tadına bakayım istiyorum" sözleriyle anlatmıştı.36 yaşundaki Mehmet Yılmaz Ak, geçtiğimiz gün kız arkadaşıyla Rumelihisarı’nda objektiflere takıldı. Arkadaşıyla baş başa kahvaltı yapan oyuncu, mekandan kız arkadaşıyla arka arkaya çıkarken; gizemli kadın eliyle yüzünü gizleyerek görüntü vermek istemedi. Hızlıca aracına yönelen gizemli kadının panik anları, kameralara böyle yansıdı.

Basın mensuplarıyla konuşan Ak, 2022’in kendisi için nasıl geçtiği sorulunca; "Yorucuydu ama bir yandanda güzel anılar biriktirdik. Güzel bir işimiz oldu" cevabını verdi.

"Yeni yıldan dünya için huzur diliyorum" diyen oyuncuya ‘Yargı’ dizisi sorulunca, "Devam ediyoruz. Birkaç gün yeni yıl tatili olduğu için ben rahattayım. Cumartesi tekrardan başlıyoruz, çekimlere" dedi. Ünlü isim, dizideki başarılarını gerçek hayatta sıkı dostluğa çevirdikleri hatırlatılınca, "Çok güzel bir ekip olduk. Güzel bir çalışma arkadaşlığımız var" yanıtını verdi.Mehmet Yılmaz Ak’a kız arkadaşının kim olduğu sorulduğunda ise "Hanımefendi arkadaşım, bence o kadar sormayın. Kız arkadaşım değil, olsa duyarsınız. Normal çıktık kahvaltı ettik şimdi gidiyoruz, müsaadenizle" diye konuşup gizemli güzelin kullandığı araca bindi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler