Mehmet Çelebi son noktayı koydu! “Bütün siyasi görüşlere eşit mesafedeyiz”

Özel İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi Hbaer61'e konuştu.

Özel İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, Haber61'e yaptığı açıklamada “hastanemiz bütün siyasi görüşlere eşit mesafede 52 ortaklı güçlü bir kuruluştur. Sağlık sektöründe hizmet veren bir kurum siyasi çekişmelerin malzemesi olmamalıdır” dedi.

BELEDİYE BAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜK

Mehmet Çelebi, “ son günlerde hastanemiz ile ilgili olarak kamuoyunda kurumumuzla ilgi olarak farklı ve olumsuz algılar oluşturulmaya çalışılıyor. Bunları kabul etmemiz mümkün değil! Biz mevcut terminalin yeri ile alakalı olarak, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’ndan randevu istedik ve Yönetim Kurulu Başkanımız Hüseyin Koç ile birlikte bir görüşme gerçekleştirdik. Enine boyuna her şeyi konuştuk. Mevcut terminal alanından 5 dönümlük bir yer talebinde bulunduk. Kendisi de bizlere bu alanın 17+2 yani 19 dönümlük bir alan olarak bütün olarak değerlendireceklerini söyledi. Bizlerde kendisine teşekkür ederek yanından ayrıldık. Kendisi bizleri çok iyi bir şekilde ağırladı. Nezaketinden dolayı Sayın Zorluoğlu’na bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

BİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN!

Çelebi, "Özel İmperial Hastanesi Trabzon halkının bir kurumudur. Bizler bu işletmede sadece yöneticilik yapıyoruz. Bizim için insanların dili, dini, ırkı, siyasi görüşü hiç önemli değil, bizim için tek bir kriter var o da insan olmasıdır” dedi.

Mehmet Çelebi son noktayı koydu! “Bütün siyasi görüşlere eşit mesafedeyiz”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber