Mehmet çelebi: "Biz Trabzon’un emrinde bir hastaneyiz"

Mehmet Çelebi Haber61'e konuştu.

İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Mehmet Çelebi, Ankara Trabzon günlerinde Haber61 standını ziyaret ederek açıklamalarda bulundu.

Mehmet Çelebi, “Bu seneki etkinlikler bir başka güzel. Bizde İmperial hastanesi olarak bizde destek verdik. Biz yerel bir hastaneyiz. Trabzon’un Trabzonspor’un her yerinde olan İmperial bugün burada yerini almış, Trabzon’un ve Trabzonspor’un her noktasına hizmet etmek için bekliyoruz. Pandemi sonrası insanların özlemle beklediği bir ortam. Bu ortamı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. Biz Trabzon’un emrinde bir hastaneyiz. Hizmet ağı büyüterek devam eden bölgeye hizmet eden bir hastaneyiz. Bizde parası olan olmayan herkes hizmet alır. Terör olaylarının gündem olduğu dönemlerde örnek bir hastanecilik göstererek emniyet mensuplarına ücretsiz hizmet verdik. Aileleri birlikte, biz bir bütünüz, bir bütünün parçasıyız. Bizim ana yapımız insana hizmet. Bunu gururla yapıyoruz” dedi.

Mehmet çelebi:

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber