Mehmet Ak: “Biz iyi bir takımız”

1461 Trabzon FK Teknik Direktörü Mehmet Ak, 0-0 berabere kaldıkları Karacabey Belediyespor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. 

Mehmet Ak: “Biz iyi bir takımız”

Mehmet Ak şunları söyledi;

"Ligin iddialı ekiplerinden olan Karacabey Belediyespor'a karşı oyunun başından sonuna kadar üstün olduğumuz bir maç oynadık. Altı tane net gol pozisyonunu değerlendiremedik. Hafta içinde antrenmanda çalıştığımız tüm organizasyonları bugün sahaya yansıttık. Yoğun baskımızın olduğu süreçlerde üretken olamayınca rakibimize birkaç tane pozisyon verdik. Bunun dışında rakibimizin bizim yarı sahamızda etkili olmasına izin vermedik. Rakip on kişi kaldığında geç kalmadan oyuna müdahale ederek 4-4-2'ye döndük. Oyuna giren Utku altı aylık aranın ardından ilk defa resmi maça çıktı. Kendisinin katkısı bizim için önemli. Utku'ya aramıza tekrardan hoş geldin diyoruz.

Oynadığımız zeminde sıkıntılar vardı. Zeminin bu durumu hem bizim hem de rakibimizin oyununu etkiledi. Tabii her şeye rağmen topu rakip filelerle buluşturabilmemiz gerekirdi. Her zaman dediğim gibi biz iyi bir takımız. Oyunumuzu geliştirerek, her hafta daha iyi olarak yolumuza devam edeceğiz. Kaybetmemek önemli. Karacabey bu ligin önemli takımlarından. Onlara devam eden süreçte başarılar diliyorum. Kendi oyuncularımı da göstermiş oldukları mücadeleden ötürü tebrik ediyorum. Eksik yanlarımızın üzerine giderek çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdüreceğiz."
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor