Ünlü yönetmen hayatını kaybetti!

Bir süredir felç geçirdiği öğrenilen Orhan Çetin hayatını kaybetti. Çetin’in vefat ettiğini ses sanatçısı Onur Akay Twitter hesabından duyurdu. Akay, “Bir zamanlar Ferdi Tayfur’a çektiği “Emmoğlu” klibi ile ses getirmişti.   Akay'ın kişisel sosyal medya h

Ünlü yönetmen hayatını kaybetti!
Bir süredir felç geçirdiği öğrenilen Orhan Çetin hayatını kaybetti. Çetin’in vefat ettiğini ses sanatçısı Onur Akay Twitter hesabından duyurdu. Akay, “Bir zamanlar Ferdi Tayfur’a çektiği “Emmoğlu” klibi ile ses getirmişti.
 
Akay'ın kişisel sosyal medya hesabından yaptığı duyuru şu şekilde: Usta yönetmen Orhan Çetin’i kaybettik. 2008 yılında Geçirdiği felç, onu yatağa mahkum etmiş ve konuşma yeteneğini elinden almıştı. Uzun süre huzurevinde yaşayan Orhan Çetin'in mekanı cennet olsun.” yazarak, Çetin'in yazar Ali Eyüboğlu ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Çetin, Ferdi Tayfur, Cem Karaca, Fedon, Ümit Besen veSerdar Ortaç’a çektiği kliplerin yönetmeni olarak tanınmıştı.
 
yonetmen-orhan-cetin-hayatini-kaybetti-7093979-001.jpeg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya