Trabzonlu Aydın kemençeyi eline aldı O Ses Türkiye'yi yıktı geçti

Kemençesi ile O Ses Türkiye'ye çıkan Trabzonlu yıktı geçti.

Trabzonlu Aydın kemençeyi eline aldı O Ses Türkiye'yi yıktı geçti
O Ses Türkiye'ye katılan aslen Trabzon'un Oflu olan İstanbul'da yaşayan ve Sakarya'da konservatuar eğitimi alan Aydın Sarmusak, stüdyoyu yıktı geçti.

İlk şarkısının sonlarına doğru jüri üyelerinden ilk olarak Hadise döndü. Ardından Murat Boz ve en son Gökhan ve Hakan'ın döndüğü Aydın, seyircilerin ısrarı ve alkışları üzerine kemençesi ile bir  şarkı daha söyledi ve bütün salona horon oynattı.

Daha sonra hangi jüri üyesini seçeceği sorulan Aydın, yarışmaya gelirken aklında bir isim olduğunu belirterek, "burada kararım değişti ancak döndü dolaştı yine aynı isimde kaldı. Athena grubunu seçiyorum" dedi.

Kararını açıkladıktan sonra ilk olarak takımlarına katılmayı seçiği jüri üyeleri Gökhan ve Hakan'a sarılan Aydın, Hadise, Murat Boz ve Sibel Can'la da tokalaşarak sahneden ayrıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler