Survivor’da ödül oyununu hangi takım kazandı ?

Survivor All Star’da yine çok çekişmeli oyun gerçekleşti. Ünlüler ve Gönüllüler takımı ödül oyunu için kıyasıya mücadele ettiler. Kazanan takım aileleriyle 3 dakikalık telefon görüşmesi yaptı.Survivor All Star’da zorlu parkur sonrası Gönüllüler 10-9 kazan

Survivor’da ödül oyununu hangi takım kazandı ?

Survivor All Star’da yine çok çekişmeli oyun gerçekleşti. Ünlüler ve Gönüllüler takımı ödül oyunu için kıyasıya mücadele ettiler. Kazanan takım aileleriyle 3 dakikalık telefon görüşmesi yaptı.

Survivor All Star’da zorlu parkur sonrası Gönüllüler 10-9 kazandı. Gönüllüler bu hafta son iki ödül oyununu da böylelikle kazanmış oldu.

Gönüllüler takımı ödül oyununu kazandıktan sonra mor odada yemeklerini yiyip ailelerini aradı. Turabi, Hilmicem, Bozok, Hasan, Begüm, Sahra ve Nadya ailelerini arayarak 3 dakikalık telefon görüşmesi yaptılar. Gönüllülerin telefonla konuşmaları duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu. Yarışmacılar gözyaşlarını tutamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler