Survivor’da kim elendi? İşte adaya veda eden isim - 07 Temmuz 2020

Survivor’da sona yaklaşılırken 6 kişi kalan yarışmacılardan biri adaya veda etti. Survivor’da kim elendi? Adaya veda eden isim ve tüm detaylar bu sayfada…

Survivor’da kim elendi? İşte adaya veda eden isim - 07 Temmuz 2020

Survivor’da Son haftaların heyecanı yaşanıyor. 6 kişi kalan yarışmacılardan biri 7 Temmuz akşamı adaya veda etti. Survivor’da kim elendi? Adaya veda eden isim ve ayrıntılar haberimizde…

Survivor’da kim elendi? İşte adaya veda eden isim

Survivor Ünlüler gönüllüler 2020’de çok kritik bir ada konseyi yapıldı ve bir kişi adaya veda etti. İlk dokunulmazlık oyununu kazanan Sercan eleme adayı olarak Berkan’ın adını verdi. İkinci Dokunulmazlık oyununda kazanan Cemal Can oldu. Cemal Can eleme adayı olarak Sercan’ın adını verdi. 3. Dokunulmazlık oyununu yine Sercan kazandı. Sercan son konseyde eleme adayı olarak Yasin’in adını verdi.

7 Temmuz 2020’de yapılacak olan Ada konseyinde bir kişi adaya veda etti. Adaya veda eden isim Sercan oldu.

SON ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor’da 7 Temmuz 2020 akşamı heyecan dolu bir ödül oyunu oynandı. Bu sezonun son ödül oyunu olan yarışma sonunda kazanan takım muhteşem bir ödülün sahibi oldu.

Deniz parkuru olan yarışmada yarışmacılar deniz üzerinde parkura başlayıp ilk engeli geçtikten sonra zipline geldiler. Zipline ile bir bölümü geçtikten sonra halat engelinde geçerek sürünme engelinden geçit. Son aşamaya geldi. Burada iki parçadan oluşan kuleleri koyan yarışmacılar kum torbalarını kulelerin üstüne atmaya çalıştı. İki kulenin üzerine iki kum torbasını atan yarışmacı takımına bir puan kazandırdı.

Ödül oyununu 10'a 3 skorla Yasin, Sercan ve Cemal Can'dan oluşan mavi takım kazandı.

Kazanan takım lüks bir katamaranla adadan alınarak Dominik Cumhuriyetinin en lüks otellerinden birine götürüldü ve burada çok eğlenceli zaman geçirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya