Survivor’da iletişim ödülünü hangi takım kazandı? (26 Mayıs 2020)

Survivor’da heyecan dolu bir iletişim oyunu oynandı. Survivor’da iletişim ödülünü hangi takım kazandı? İşte detaylar…

Survivor’da iletişim ödülünü hangi takım kazandı? (26 Mayıs 2020)

TV8 ekranlarında yayınlanan Acun Ilıcalı’nın sunduğu Survivor Ünlüler-Gönüllüler 2020 yarışmasında 26 Mayıs 2020 Salı akşamı çok önemli bir iletişim oyunu oynandı. 

Yarışmacılar yüzme etaplarının olduğu parkurda engelleri ve iki havuzu aşarak 4 toptan 3 tanesini kıvrımlı bir düzeneğin üzerinden yuvarlayarak filelere atmaya çalıştılar.

Survivor’da iletişim ödülünü hangi takım kazandı? (26 Mayıs 2020)

Bir ünlülerin bri gönüllülerin öne geçtiği, kıyasıya ve çok heyecanlı geçen iletişim oyununun kazananı 10'a 5 Günüllüler takımı oldu.

Yarışmayı kazanan gönüllüler takımı 3 arkadaşları ile videolu olarak görüşme fırsatı yakaladı. Gönüllüler takımındaki Nisa, Acun Ilıcalı’dan bayram olduğu için ünlüler takımına da iletişim hakkı verilmesini talep etti.

Acun Ilıcalı ilk olarak bu konuyu görüşeceklerini söyledi ve ardından ünlüler takımına da birer kişiyle görüşme hakkı verdiklerini söyledi.

AYCAN İSYAN ETTİ

Yarışmada Ünlüler takımındaki Aycan Yanaç puan alamadığı için isyan etti. Sinirleri bozulan Aycan, gözyaşlarına boğuldu ve artık yarışmak istemiyorum. Olmuyor diyerek isyan etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya