Survivor’da iletişim ödülü oyununu hangi takım kazandı? 23 Haziran 2020

Survivor’da 23 Haziran’da heyecan dolu bir iletişim ödülü oynandı. Survivor’da iletişim ödülünü hangi takım kazandı? İşte detaylar…

Survivor’da iletişim ödülü oyununu hangi takım kazandı? 23 Haziran 2020

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2020’de önemli bir iletişim ödülü oynandı. Survivor’da iletişim ödülünü hangi takım kazandı? Bütün ayrıntılar haberimizde…

Survivor’da iletişim ödülünü hangi takım kazandı? 23 Haziran 2020

TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan ve Türkiye’nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Survivor Ünlüler Gönüllüler 2020’de kıyasıya rekabetin yaşandığı heyecan dolu bir iletişim oyunu oynandı. Kazanan takımın ailesiyle görüşeceği oyunda yarışmacılar arasında kıl payı mücadeleler geçti. Kazanan takımdaki yarışmacılar instagram hesaplarına tamamen kendilerinin seçeceği 5 fotoğraf yüklemesine izin verilecek. 

Havuz etaplarının olduğu ve zorlu bir parkurda yapılan yarışmayı Sercan, Evrim, Berkan ve Elif'ten oluşan kırmızı takım 10-7 kazandı.

Survivor’da iletişim ödülünü hangi takım kazandı? 23 Haziran 2020

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor’da oynanan son dokunulmazlık oyununu Cemal Can kazandı. İlk dokunulmazlık oyununu kazanan Cemal Can Evrim'in adını verdi. Sonrasında ikinci dokunulmazlık oyununu Sercan kazandı ve Nisa'nın adını söyledi. Son dokunulmazlığı kazanan Cemal Can ise eleme adayı olarak Sercan’ın adını verdi. Böylelikle eleme adayları Evrim, Nisa ve Sercan oldu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya