Survivor'da Trabzonlu yarışmacı Meryem Kasap diskalifiye oldu

Survivor'da geçen yıl sakatlığı nedeniyle diskalifiye olan Trabzonlu yarışmacı Meryem Kasap bu yıl da aynı sebepten diskalifiye oldu

Survivor'da Trabzonlu yarışmacı Meryem Kasap diskalifiye oldu

Survivor 2021 yarışmasının 24 Ocak Pazar ekrana gelen 12. bölümünde Cemal Hünal'ın ardından bir diskalifiye daha yaşandı. Survivor 2021'de ünlüler takımında yarışan Trabzonlu atlet Meryem Kasap dizinden sakatlanmıştı. Ada konseyinde açıklama yapan Acun Ilıcalı, bir süredir oyunlarda yarışamayan Meryem Kasap'ın son durumu hakkında bilgi verdi.

"MERYEM KASAP'IN AMELİYAT OLMASI GEREKİYOR"

Acun Ilıcalı, Doktor Metin Kuş'un son raporu sonrası Meryem Kasap'ın sakatlığının ciddi derecede olduğunun ortaya çıktığını ve yarışmaya devam edemeyeceğini belirtti.

Acun Ilıcalı, "Meryem'in sakatlığı ciddi durumda. Doktorumuzla tekrar konuştum. Geçen sefer sakatlanmayan dizinde problem var. Doktorumuza 'Bizim için değerli bir yarışmacı, iyileşmesini bekleyebiliriz' dedim. 2 gündür bunun konuşmasını yapıyorum. Ancak bu sabah Metin Kuş'tan aldığım rapora göre Meryem'in Survivor'a devam etme şansın yok. Geçen sene Meryem'i aynı sakatlıktan dolayı kaybettik. Operasyon gerektiği için yüzde 5 gibi bir ihtimal bile bulunmuyor. Maalesef dizinden yeniden ameliyat olman gerekiyor. Cemal'i kaybettik şimdi de çok değerli bir yarışmacımızı, bana göre final adaylarından birisini bugün kaybetmiş durumdayız" ifadelerini kullandı.

Survivor'da Trabzonlu yarışmacı Meryem Kasap diskalifiye oldu

GEÇEN YIL DA DİSKALİFİYE OLMUŞTU!

Milli atlet olan Meryem Kasap, Survivor 2020'de performansıyla dikkat çekerken dizinden yaşadığı sakatlık nedeniyle yarışmadan ayrılmak zorunda kalmıştı. Meryem dizisinden bir ameliyat geçirmişti. Acun Ilıcalı da geçen yıl sakatlığı nedeniyle Survivor 2020'yi yarıda bırakan Meryem’i bu yıl bir kez daha Survivor'a çağırmıştı.

Meryem Kasap kimdir?

Meryem Kasap kimdir?

1 Mayıs 1992 yılında Trabzon'da dünyaya gelen Meryem Kasap ailesinin 3 çocuğunun en küçüğüdür. Lise yıllarında spora başlayan milli atlet 2 yıl hentbol oynadıktan sonra atletizme yöneldi. Bu spora ilk olarak sırıkla yüksek atlama branşıyla başladı.

2-3 yıl bu branşı yaptıktan sonra yaşadığı bir sakatlık sonucu branş değiştirmek zorunda kaldı ve 400 metre branşına geçti. Bu dönem içinde lise öğrenimimi tamamladı ve Karadeniz Teknik Üniversitesi beden eğitimi ve spor yüksekokulunu kazandı.

Eğitim ve spor hayatını aynı anda yürüttü. Kararlılığı ve azmi sayesinde 400 metrede 1 yıl içinde ilk Türkiye Şampiyonluğuna ulaştı ve milli takıma seçildi. Devam eden yıllar içinde bu başarıları devam etti ve Türkiye’yi sayısız şampiyonalarda temsil etme fırsatı yakaladı. Bu şampiyonalarda Avrupa Şampiyonası, Balkan Şampiyonası, Milletler Kupası ve Akdeniz Şampiyonası’nda madalya kazandı.

Bu süreç içinde lisans öğrenimimi tamamladı ve mezun oldu. 12 yıllık spor hayatının, 8 yılı milli takim sporcusu olarak elit bir düzeyde geçti. Şu an hala aktif spor hayatıma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler