Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? (29 Mayıs)

Survivor Ünlüler-Gönüllüler 2020’de heyecan dolu bir ödül oyunu oynandı. Survivor 2020’de ödül oyununu kim kazandı? İşte detaylar…

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? (29 Mayıs)

Survivor Ünlüler-Gönüllüler 2020’de heyecan dorukta. 29 Mayıs Cuma günü kıyasıya bir ödül oyunu oynandı. Survivor 2020’de ödül oyununu kim kazandı? Bütün detaylar haberimizde.

TV8’de ekranlara gelen ve en çok izlenen yarılma programlarından biri olan Survivor Ünlüler-Gönüllüler 2020’de 29 Mayıs Cuma akşamına ödül oyunu damgasını vurdu. 

Survivor 2020’de ödül oyununu kim kazandı? (29 Mayıs)

Yarışmacıları çok zorlayan bir parkurda ilk olarak engellerden geçip iterek flamayı düşürdükleri platformun içinden geçtikten sonra tırmandıkları engelin üzerinden havuza atladılar. Havuzdaki topları kenarlardaki yerlerine koyan yarışmacılar yine bir bariyer engelinden geçerek frizbi atışlarına geçtiler. Mavi renkli frizbilerden iki adedi iki kenarda bulunan işaretli alana atan puanı kazanırken altın atış olan sarı renkli frizbilerden birini ortadaki işaretli alana atan yarışmacı takımına bir puan kazandırdı. 

Başabaş giden ödül oyununda kazanan 10-7 Ünlüler takımı oldu. Ünlüler takımı karışık ızgara tabağı patetes kızartması ve tatlı kazandı.

ANLAT BAKALIM ÜNLÜLERİN

Survivor’da çekişmeli geçen bir Anlat bakalım oyunu oynandı. Eğlenceli anların yaşandığı oyunu 5-2 ünlüler takımı kazandı.

AYAK TENİSİ OYNADILAR

Survivor’da Acun Ilıcalı ve ekibi Sercan, Ardahan ve Yasin’e karşı ayak tenisi oynadılar. Sercan, Ardahan ve Yasin’den oluşan takım Acun’un takımını 4 set sonunda 3-1 mağlup etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya