Survivor'da kim kazandı? Survivor ödül oyunu

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? sorusunun cevabı belli oldu.

Survivor'da kim kazandı? Survivor ödül oyunu

Acun Ilıcalı'nın televizyon kanalı TV8'de yayınlanan ve Türkiye'de en çok izlenen programlardan biri olan Survivor 2017 yarışmasında bu akşam izleyiciler ekran başına kilitlendi. 


Survivor'ın bu akşam oynanan ödül oyununda futbol müsabakası vardı. Kumda futbol oynayan iki takım oldukça zor anlar yaşadı ve yer yer sakatlıklar oldu. İlhan Mansız ve Serhat Akın'ın ön plana çıktığı futbol maçında oldukça şık hareketler vardı. Ünlüler ve gönüllüler takımı müthiş bir ödül için yarıştılar. Peki, survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte nefes kesen mücadele.
 

Survivor 2017'de bu akşam oynanan ödül oyununda muhteşem dakikalar yaşandı. Ünlüler takımında yer alan iki milli futbolcunun performanslarını sergilediği ödül oyununda oldukça şık ve estetik hareketler yer aldı. İlhan Mansız ve Serhat Akın'ın etkileyici bir mücadele verdiği ödül oyununda ünlüler takımından öne çıkan birçok isim vardı. Gönüllüler takımında ise kızlarda Elif'in performansı oldukça etkileyiciydi. Peki, survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı?
 

Ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor'da bu akşam ekranlara yansıyan ödül oyununda izleyiciler adeta ekran başına kilitlendi. Acun Ilıcalı'nın yönettiği oyunda futbol müsabakası ekranlara taşındı. Futbol denince akla gelen iki isim vardı. Ünlüler takımında Serhat Akın ve İlhan Mansız'ın performansı oldukça merak ediliyordu. Serhat Akın oyun esnasında tansiyonunun düşmesinden dolayı çok fazla maça çıkamadı. Fakat İlhan Mansız, Sedat Kapurtu ve Adem Kılıççı'nın müthiş performansları ünlüler takımına ödülü kazandırdı. Oldukça şık hareketlerin olduğu ödül oyununda, kızlardan Pınar Saka'nın performansı da dikkat çekti. Adeta kızlar takımında tek başına mücadele eden Pınar ödülün kazanılmasında büyük rol sahibi oldu. Ödül kişi başına iki tane hamburger menüydü. Ünlüler takımı adeta tıka basa doyarak adalarına döndüler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler