Survivor'da kim elendi? Survivor eleme gecesi 5 Mart

Survivor'da bu akşam eleme gecesi yaşanıyor. Sevilen yarışmada neler oldu, Survivor'da kim elendi gibi sorularının yanıtları merak ediliyor. İşte detaylar

Survivor'da kim elendi? Survivor eleme gecesi 5 Mart

TV 8 ekranlarında yıllardır izleyiciyle buluşan Survivor'da bu yıl Türkiye - Yunanistan takımları yarışıyor. Merakla takip edilen yarışmada bu gece bir yarışmacı elenecek. Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı bu gece belli olacak.

ELEME LİSTESİNDE KİMLER VAR?

Survivor'da eleme adayları belli oldu. Yarışmacılar arasında yapılan oylamada potaya giren ilk isim Ecem olurken Melisa Okay'ın adını verdi. Son adayı da Yusuf belirleyerek Hakan'ı potaya soktu. Böylece Ecem, Okay ve Yusuf'tan biri bu akşam adaya veda edecek.

Survivor'da kim elendi? Survivor eleme gecesi 5 Mart

DOKUNULMAZLIK OYUNLARINI KİM KAZANDI?

Survivor'da cumartesi günü oynanan ilk dokunulmazlık oyununu Türkiye kazandı. İkinci dokunulmazlık oyununda ise kıyasıya bir mücadele vardı. Yunanistan hızlı bir çıkış yaparak ikinci dokunulmazlığı kazandı. Bayrak yarışına gidilen dokunulmazlık oyununda Yunan takımı 3-2 yenerek bu hafta eleme potasına çıkmadı.

Survivor'da kim elendi? Survivor eleme gecesi 5 Mart

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KAZANAN İSİMLER

Dokunulmazlığı kaybeden Türkiye bireysel dokunulmazlık için yarıştı. Kadınlarda Melisa, erkeklerde Yusuf dokunulmaz oldu ve eleme potasına girmekten kurtuldular.

SURVIVOR'DA GÖRÜLMEMİŞ BİR ÖDÜL GELİYOR!
Acun Ilıcalı, Survivor'da daha önce görülmemiş bir ödül olacağını açıkladı. Acun Ilıcalı, "Hiç olmamış bir ödül başlıyor, canlı bir ödül, maddi bir ödül, para değil" dedi. Peki, Acun Ilıcalı'nın söylediği ödül ne olacak? Bu sorunun yanıtını ilerleyen bölümlerde belli olacak.

Survivor'da kim elendi? Survivor eleme gecesi 5 Mart

MURAT CEYLAN NEDEN SUNUCU OLDU?
Acun Ilıcalı, Survivor Türkiye Yunanistan'da sunuculuk yapan Murat Ceylan'ın performansını yorumladı. Murat Ceylan'ın çok düzgün bir kişiliğe sahip olduğunu vurgulayan Acun Ilıcalı, yarışma öncesi onunla deneme çekimi dahi yapmadıklarını söyledi. Acun Ilıcalı, "Murat'a bayılıyorum. Murat ile ilgili hayallerim vardı. Şarkı söylemesindeki girişkenliğinden bu işin altından kalkabileceğini ben sezdim. Çok başarılı." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya