Sabriye Survivor'da çıldırdı!

Trabzonlu Sabriye Survivor'da takım arkadaşıyla tartıştı

Sabriye Survivor'da çıldırdı!

Ekranların en çok izlenen programlarından biri olan Survivor 2017'de Ünlüler Takımı'nda yer alan isimlerden biri de Trabzonlu kickboks şampiyonu Sabriye Şengül olmuştu. Sabriye yarışmanın henüz başında adından söz ettirmeye başladı.

Yarışmada parkurlarda henüz istediği başarıyı yakalayamayan Sabriye, ada yaşantısında ise oldukça sivri çıkışlarıyla dikkatleri üzerine topladı. Son yayınlanan bölümde Sabriye Şengül takım arkadaşlarıyla tartıştı. İş bölümü nedeniyle çıkan tartışmada Trabzonlu yarışmacının sert sözleri dikkat çekti.

Berna ve Pınar'la tartışan Sabriye güçlükle sakinleşti.


SABRİYE ŞENGÜL KİMDİR?

Türk kickboksçu Sabriye Şengül 1988'de Trabzon'da doğdu. Spora hentbol oynayarak başlasa da 2006'da boksa geçti. Şengül, Türkiye şampiyonlukları, uluslararası boks şampiyonluğu ve K1 Dünya Karması şampiyonluğu kazandı.

23 Nisan 2016'da İstanbul'da WKU Dünya Şampiyonluğu için kemer maçına çıkan Sabriye Şengül, Belçikalı Rakibi Vanessa De Waelle’yi puanla yenerek dünya şampiyonu oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Medya