Nijeryalı gelin adayı Ebun dikkat çekti - Zuhal Topal'da Nijeryalı Gelin Ebun

İzdivaç programı olan Zuhal Topal'la da yine ilginç anlar yaşandı. Nijeryalı gelin adayı Ebun stüdyoya geldi

Nijeryalı gelin adayı Ebun dikkat çekti -  Zuhal Topal'da Nijeryalı Gelin Ebun

Fox tv'de ekranlara gelen izdivaç programı Zuhal Topal'ın son bölümünde Nijeryalı Gelin adayı Ebun programa katıldı. 23 yaşındaki Nijeryalı Ebun, Ali'ye talip oldu.


İZDİVAÇTA NİJERYALI GELİN ADAYI EBUN

Programa katılan Nijeryalı Ebun, sempatikliği ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine topladı. Ebun, programın favori isimlerinen Ali'ye talip oldu..

23 yaşındaki Ebun, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği okumak için iki yıl önce Türkiye'ye geldiğini söyledi.Ebun; “Ali’yi samimi ve yakışıklı bulduğum için tanışmak istedim” dedi. Mercimek Çorbası, Tavuklu Pilav gibi Türk yemeklerini yapmayı öğrendiğini söyleyen Ebun, Ali’ye; “Ailen, Nijeryalı bir gelini kabul eder mi?” diye sordu. Ali ise; “Tabii önemli olan aşık olmam, sevmem. Ailem ırk, din ayrımı yapmaz” dedi.
 
Zuhal Topal ve Ebun’dan Hip Hop Dansı
Zuhal Topal, Hip Hop Dansı da yaptığını söyleyen Ebun’dan dans etmesini istedi. Ebun, dans ederken Zuhal Topal da ona eşlik etti.

Ali'nin Kalbini Çalabildi mi?
Dakikalar geçtikçe Ali’nin, merakı da arttı. Paravan açıldı ve Ali, kararını açıklayamadan program sona erdi. Ali’nin, Ebun ile ilgili ne karar vereceği heyecanla bekleniyor.
İZDİVAÇTA NİJERYALI GELİN ADAYI EBUN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya