Kösem Sultanı Anastasia Thsilimpou oynayacak! Anastasia Thsilimpou kimdir

“Muhteşem Yüzyıl-Kösem” dizisinde Kösem Sultan’ın gençlik yıllarını ise Yunan oyuncu Anastasia Thsilimpou canlandırıyor. Peki Anastasia Thsilimpou kimdir? İşte detaylar

Kösem Sultanı Anastasia Thsilimpou oynayacak! Anastasia Thsilimpou kimdir
“Muhteşem Yüzyıl-Kösem” dizisinin çekimleri başladı. Oyuncular kostümleriyle ilk kez poz verdiler Kösem’in aşkla, kanla, büyük zaferler ve ağır yenilgilerle geçen hayatını konu alan dizide, Sultan Ahmed’i Ekin Koç, Kösem Sultan’ın gençlik yıllarını ise Yunan oyuncu Anastasia Thsilimpou canlandırıyor. Anastasia Thsilimpou kimdir işte ayrıntılar

1,5 yıllık arayışın ardından binlerce aday arasından seçilen Atinalı oyuncu, Kösem Sultan’ın gençliğini oynayacak.

9. bölümden sonra rolü Beren Saat devralacak.

‘Muhteşem Yüzyıl-Kösem’de Hülya Avşar’dan sonra anlaşılan ikinci isim olan Mete Horozoğlu, dizide kudretli bir yeniçeri ağasını oynayacak.

EKİM'DE BAŞLIYOR

Devletin, hanedanın başında; entrikaların tam ortasında, rekabet ve aşk ile büyüyen 'KÖSEM'in hikayesi Ekim'de Star'da başlıyor!

Türkiye’yle birlikte dünyanın 60’ı aşkın ülkesinde on milyonlarca izleyiciyle buluşup, global bir ekran fenomenine dönüşen Muhteşem Yüzyıl’ın yapım şirketi TIMS Productions, Osmanlı tarihi ve hanedanına damga vuran Kösem Sultan’ın hikayesiyle geri dönüyor.

Yapımını Tims Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı’nın yaptığı, senaryosunu Yılmaz Şahin’in yazdığı,   yönetmenliğini ise; Zeynep Günay Tan, Mert Baykal ve Deniz Koloş’un üstlendiği  “Muhteşem Yüzyıl-Kösem” dizisinin çekimleri başladı.

Hanedanın ve devletin en kilit noktalarında tam kırk yıl duran Kösem’in aşkla, kanla, güç savaşlarıyla, büyük zaferler ve ağır yenilgilerle geçen ömrü hummalı ve titiz bir çalışmayla izleyicisini ekrana bağlamayahazırlanıyor.

Taht hediyesi: Kösem

Babasının ani ölümünden sonra henüz sancağa bile çıkmadan kendini tahtta bulan Sultan Ahmed’ın, resminigörüp aşık olduğu küçük Rum kızı Anastasia’yı, Safiye Sultan, taht hediyesi olarak Ahmed’e getirir. 

Ahmed ve Kösem, hem Batı’dan hem Doğu’dan çevrelenen bir dünya devletinin var olma savaşının yüklerini omuzlarında taşıyarak yürüyecekleri bu yolda,  aşklarının büyük gücüyle birlikte büyüyecekler.

Anastasia Thsilimpou kimdir? 

12 Kasım 1997'de Atina'da dünyaya gelen Yunan oyuncu Anastasia Tsilimpiou  Türkiye'de Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi ile adını duyurdu.

Lisede oyunculuğa başlayan Anastasia Tsilimpiou ilk olarak bir modellik ajansına kaydolurken sonrasında da reklam filmlerinde rol almaya başladı. İlk oyunculuk deneyimi ise 8 yaşında iken rol aldığı Melek Kalbi isimli dizi oldu. Yunanistan'da böylece tanınmaya başlayan Tsilimpiou sonrasında "Ada" adlı bir başka yapımda yer aldı. Yunanistan'da "Anne Sullivan Mucizesi" adlı tiyatro oyununda oynadı.

Anastasia Thsilimpou kimdir? 

Anastasia Thsilimpou kimdir? 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya