Kim Milyoner Olmak İster'de soruldu; poposuyla nefes alan hayvan hangisidir?

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sorulan soru herkesi şaşırttı. Yarışmada hangi hayvan türleri popolarından nefes alabilir sorusu soruldu.

Kim Milyoner Olmak İster'de soruldu; poposuyla nefes alan hayvan hangisidir?

ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının son bölümünde sorulan soru izleyenleri şaşırttı. 30 Bin Lira değerindeki soruyu Murat Yıldırım da " Bu soru şimdi olay olur" diyerek sordu.

Murat Yıldırım'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster'in yeni bölümünde tiyatro oyuncusu Ahmet Burahan Yanık'a sorulan 30 bin lira değerindeki ilginç bir soru izleyenleri şaşırttı. 'Hangi hayvanın bazı türleri popolarıyla nefes alabilir?' sorusunun şıkları kaplumbağa, bukelamun, yarasa ve kurbağa şeklindeydi. Soruyu gören yarışmacı belgesel izlemesini çok sevdiği halde daha önce böyle bir şeyi duymadığını söyledi.

Yarı yarıya joker hakkını kullanan yarışmacı, iki şıkkın elenmesinin ardından doğru yanıt olan 'kaplumbağa' cevabını verdi. Murat Yıldırım doğru cevabın gelmesiyle yarışmacının yanına giderek tebrik etti. 25 yaşındaki yarışmacı bir sonraki soruda çekildi ve 30 bin TL'lik ödülün sahibi oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya