Haber61 TV Sizlerle-

22 Haziran 2006 tarihinde haber61 Yayıncılık, Reklamcılık, Matbaacılık Ticaret Limitet Şirketi bünyesinde yayın hayatına başladı.

Haber61 TV Sizlerle-

22 Haziran 2006 tarihinde haber61 Yayıncılık, Reklamcılık, Matbaacılık Ticaret Limitet Şirketi bünyesinde yayın hayatına başlayan Haber61.net haber portalı “Haberin net adresi” sloganıyla çıktığı uzun yolculukta “Trabzon’dan Karadeniz’e, Karadeniz’den Türkiye’ye, Türkiye’den tüm dünyaya açılan kapı” söylemiyle günde 70 bin tekil ip, bir milyon 700 bin sayfa gösterimi ile pek çok ulusal haber sitesinin önüne geçmiş durumda.

İstatistik firmalarının araştırmaları sonucuna göre, Türkiye’de Anadolu’dan yayın yapan internet haber portalları arasında en yakın rakibine büyük fark atarak en fazla ziyaretçisi, sayfa gösterimi ve tıklanan haber portalı oldu.

Mart 2011: Radyohaber61 Yayında

İzleyicilerinden gelen yoğun talep doğrultusunda Mart 2011 tarihinde "Türkiye'nin en NET Radyosu" Sloganı ile Radyohaber61’i de bünyesine katan Haber61 yayıncılık, çok kısa bir süre içerisinde Radyohaber61 ile de çok büyük bir dinleyici kitlesine ulaştı. Canlı spor programları, müzik programları ile büyük bir çıkış yakalayan radyohaber61 Trabzonspor karşılaşmaları öncesi ve sonrası yaptığı canlı spor programları ile de zirveye oturdu.

Temmuz 2011: Haber61 TV Test Yayınlarına Başladı

Haber61 yayıncılık bununla da kalmadı, sizlere verdiği sözü tutu ve haber61 TV’ de verilen bu söz doğrultusunda test yayınlarına başladı.

Haber61 TV “Trabzon’daki Gözünüz” sloganı doğrultusunda test yayınlarına başladı. Test yayınları çerçevesinde Trabzon’un değişik yerlerinden yaptığı canlı yayınlar ile gündemin nabzını tutmanın yanı sıra Trabzon dışındaki hemşerilerinin bir nebzede olsa Trabzon özlemini gidermelerine yardımcı oldu. Haber61 TV çok kısa bir süre sonra sürekli yayınları ile haber61 müdavimlerinin hizmetine girecek.

Haber61 yayıncılık hızla gelişen teknolojinin en önemli unsurlarından olan İnternet’i kullanarak Haber61.net, Radyohaber61 ve Haber61 TV ile dünyanın dört bir yanındaki Trabzonlu ve Karadenizlilere internet Radyosu ve Televizyonu ile ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya