Exxen'in 1 TL 'yi neden kesti? Exxen televizyonda nasıl izlenir

Exxen yayın hayatına başlamasıyla birlikte eleştirileri ve soruları da beraberinde getirdi. Exxen'in ücretsiz üyeliklerde 1 TL ücret alması ve televizyonlarda nasıl izleneceği merak konusu oldu.

Exxen'in 1 TL 'yi neden kesti? Exxen televizyonda nasıl izlenir

Exxen 1 Ocak 2021 itibariyle yayına başladı. Acun Ilıcalı'nın 900 Milyon TL'likm yatırımı olan Exxen platformu büyük merak konusu oldu. Platform soruları ve şikayetleri de beraberinde getirdi.  İşte Exxen'in merak edilenleri...

Özellikle sosyal medyada hem tartışma hem de eleştiri konusu olan Exxen'in televizyonda nasıl izleneceği oldu. Netflix ve benzeri diğer platformların televizyonda izlenmesi oldukça basitken Exxen'in henüz televizyonlar için bir uygulaması olmaması en büyük eksiklik olarak görüldü. Exxen'in kendi internet sitesinde de yer alan "Televizyonda nasıl izlerim" sorusuna verdiği yanıt da olay oldu. Platform kullanıcılarına HDMI kablo almalarını önerdi! Exxen televizyonda izlemek isteyen kullanıcılarına bilgisayardan HDMI kabloyla televizyonlara yansıtabileceklerini belirtti.

İşte EXXEN ile ilgili sorular ve EXXEN'in verdiği yanıtlar;

ÜCRETSİZ ÜYELİKTE 1 TL NEDEN KESİLDİ?

Yeni üyeliklerde, Exxen ilk 7 gün ücretsizdir. Kredi veya banka kartının doğrulanması için 1₺’lik ücret alımı gerçekleştirilip anında kartına iade edilmektedir. Doğrulama ücreti ve iade aynı anda yapıldığı için ekstrene yansımamaktadır. Teknik ya da banka kaynaklı gecikmeler nedeniyle ekstrene yansımalar olabilir, ancak böyle bir durum oluşsa dahi doğrulama ücreti farklı bir ekstre döneminde kesinlikle iade edilmektedir. İlk 7 günlük izleme için herhangi bir ücret alımı söz konusu değildir.

EXXEN NEDEN ÇALIŞMIYOR?

Exxen çalışmıyorsa internet bağlantınla ilgili bir sorun yaşanıyor olabilir. Cihazın ilgili bir sorun olabilir ya da Exxen uygulaman veya hesabınla ilgili bir sorun olabilir. Exxen içeriklerini izlemeye devam edebilmek için ekranda herhangi bir hata kodu veya hata mesajı olup olmadığını kontrol edin. Eğer varsa bu hata kodunu ya da mesajını yardım merkezinde aratın. Sorununuz devam ediyorsa bizimle canlı yardımdan iletişime geçebilirsin.

Exxen'deki içerikleri telefonuma indirebilir miyim?
Exxen uygulaması üzerinden üyeliğinle giriş yaptığında rklmyk üyeliğin aktifse, Exxen'deki içerikleri telefonuna indirebilirsin.

Exxen uygulamasını nereden indirebilirim?
Exxen uygulamasını mobil cihazınızdaki Apple Store'dan Exxen yazıp aratarak indirebilirsin. Google Play Store'da çok yakında!

Exxen'in 1 TL 'yi neden kesti? Exxen televizyonda nasıl izlenir

Exxen ücreti nasıl ödenir?

Exxen.com üzerinden üyeliğinizi oluşturduktan sonra kredi kartı veya banka kartınla ödemeni gerçekleştirebilirsin.

"Bu uygulama cihazınız ile uyumlu değil." hatası aldım. Ne yapmalıyım?
Exxen uygulamasını kullanmak için cihazının en son sürümde olması gerekmekte. Cihazının güncel sürümünü yükledikten sonra tekrar giriş yapın.

Exxen'de hangi tip üyelikler var?
rklmvr üyeliğimizde reklamlı olarak yayınlanan içeriklerimiz aylık 9.90₺ üzerinden ücretlendirilir.

rklmyk üyeliğimizde reklamsız olarak yayınlanan içeriklerimiz aylık 19.90₺ üzerinden ücretlendirilir.

rklmvr üyeliğimiz yıllık 99.90₺ üzerinden ücretlendirilir.

rklmyk üyeliğimiz yıllık 199.90₺ üzerinden ücretlendirilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya