Cüneyt Arkın'ın nostaljik paylaşımına yorum yağdı

Sosyal medyayı aktif kullanan Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Cüneyt Arkın'ın paylaştığı dönemin isimleriyle olan Antalya Film Festivali'nde çekilen fotoğrafa yorum yağdı.

Cüneyt Arkın'ın nostaljik paylaşımına yorum yağdı

'Kara Murat' karakterine hayat verdiği filmler başta olmak üzere çok izlenen birçok projede yer alan, son olarak geçtiğimiz yıl 'Kuruluş: Osman' dizisinde kamera karşısına geçen Cüneyt Arkın, sosyal medyada yaptığı nostaljik paylaşımlarıyla adından söz ettirmeyi sürdürüyor.

HEPSİ BİRBİRİNDEN ÜNLÜ

Yeşilçam efsanesi; Gülşen Bubikoğlu, Hulusi Kentmen, Cemil Şahbaz, Ünsal Emre, Uğur Dündar, Emel Sayın, Aydemir Akbaş ve Cevdet Arıkan gibi çok sayıda ünlü sanatçının bulunduğu fotoğrafa, "Antalya Film Festivali hatırası" notunu düştü.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ"

Usta oyuncunun takipçileri, binlerce beğeni alan gönderiye; "Şampiyonlar Ligi", "Keşke biz de o yıllarda yaşasaymışız", "Fotoğraf ağırlığını tartacak kantar yok", "Harika bir fotoğraf", "Efsane kadro", "Ne güzel günler yaşamışsınız", "Hepsi de birbirinden şık", "Yıldızlar geçidi", "Hepsi de o kadar değerli ki" şeklinde övgü dolu yorumlar yazdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler