Trabzonspor'un yıldızı Maxi Gomez: Çok anlamlı bir galibiyet oldu

Trabzonspor yıldızı Maxi Gomez konuştu.

Trabzonspor'un yıldızı Maxi Gomez: Çok anlamlı bir galibiyet oldu

Trabzonspor’un yıldızı Maxi Gomez Giresunspor karşılaşması sonrasında konuştu.

Gomez şu ifadeleri kullandı:

Çok iyi bir maç çıkardığımızı düşünüyorum. Hep beraber tüm takım savunma yaptı. Ön takımda da tüm takımlara zarar verebilecek oyuncularımız var. Bizim için çok anlamlı bir galibiyet oldu.

Takımımız için çok önemli bir isim kendisi. Harika bir insan. Harika bir oyuncu. Kimse sakatlanmak istemez ama bazen böyle sakatlıklar olabiliyor. Harika birisi Visca. Umuyorum en kısa zamanda aramızda olur.

Dördüncü sarı kartım oldu maalesef. Ama çok iyi takımımız var. Ben ya da başkası kim girerse takıma yardımcı olabilecektir. İstemezdim ama böyle oldu.

Gomez daha sonraki açıklamasında ise şu ifadeleri kullandı:

Hem savunma hem de hücumda iyi iş çıkardık. Takım olarak kusursuz bir maç çıkardık.

9 numaraları oyuncular yani hücum oyuncuları için en mutlu oldukları an gol anlarıdır. Gol atmayı istiyorum. 2 vuruşumda kaleci iyi kurtarış yaptı. İyi de vurmuştum aslında. Gol atamayınca hücum oyuncusu olarak sinirlenirsiniz. Gol attım ama gol atmaktan daha çok takıma katkı yapabildiğim için mutluyum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor