Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Mars koç burcunda retro 09-09-2020

Zodyak da gezegenler hiçbir zaman geri gitmezler, yörüngelerinde seyir halindeyken Eliptik düzlemdeki hız ayarlarıyla belli aralıklarla birbirlerine iz düşümü oluştururlar, bu durumda gezegen geri gidiyormuş izlenimi yaratır. Yansıyan ters ışıklar, yaşanmış olayların yanlış ve kötü taraflarını ortaya çıkardığı gibi düzeltmemiz içinde şans getirir.

Mars retroları iki buçuk senede bir gerçekleşir ve yaklaşık üç ay sürer ve bir burçta retro Marsın olması için yaklaşık yirmi yıldan fazla zamanın geçmesi gerekmektedir. Retrolar yani tekrarlar, anlaşıldığı gibi geçmişin geri geliş biçimidir. Biteremediğimiz, tamamlamaya fırsat bulamadığımız, niyetlenip kaçırdığımız her bir dilek için bulunmaz fırsatlardır.

Gezegenlerin retro dönemlerinde yeni işlere başlamanın kadim Astrologlar tarafından iyi sonuç alınamadığını ve özellikle Mars retrosunda büyüklerin “kılıcınız havada kalır, kınına geri koyunuz” deyimi ile ele alındığında da mücadelelerin boşa gideceğini anlıyoruz. Astrolojinin, büyük İstatistiki bilgi toplanması ve birikimi olduğunu hesaba katarsak bu dönemde sinirlenmemeye ve kin tutmamaya özen göstermeliyiz. 14 Kasım da Retro sonlanınca ne olacak diyorsanız? Krizler bitiyor ve toplumsal sağlığı ilgilendiren konular, biraz daha toparlanma dönemine giriyor. Sağlık sistemi ve banka ile ilgili konularda ise yeni takip sürecine geçiliyor. Bu iki aylık dönemde dikkat edilmesi gereken konular; patlamalar, yanıklar, yangınlar ve genç erkek çocukları ile ilgili maalesef hoş olmayan gelişmeler.

BURÇLARA GÖRE KOÇ BURCUNDA MARS RETROSU.

YÜKSELEN KOÇLAR: Kişisel konum ve şartlarınız, sağlığınız ve girişimleriniz, Akademik alan, şirketler ve yabancı insanlarla ilgili şimdiye kadar yük olmuş konuları 3 Kasım’a kadar kontrol etme fırsatları yakalayacaksınız. İyi değerlendirmeye özen gösteriniz.

YÜKSELEN BOĞALAR: Gizli yürüttüğünüz işleriniz, sizi esir düşüren konular, kapalı alanlarda hedeflendirdiğiniz (Hastane, okul, hapishane) şimdiye kadar halledemediğiniz, niyetlenip başaramadığınız konuları 3 Kasım’ a kadar tekrar kontrol edeceğiniz fırsat yakalayacaksınız. İyi değerlendirmeye bakınız.

YÜKSELEN İKİZLER: Sosyal projeleriniz, arkadaşlıklarınız ve umut ederek hedeflendirdiğiniz konular, eksiklerinizi tamamlamak için geri geliyor. Şimdiye kadar ortaklıklarınızda angarya olmuş ve niyetlenip başaramadığınız konuları 3 Kasım’ a kadar yenileme fırsatı yakalayacaksınız. İyi değerlendirmeye bakınız.

YÜKSELEN YENGEÇLER: İş, kariyer, hedefleriniz ve önceden yapmış olduğunuz girişimlerinizde size angarya olan konuları hallederek tamamlama fırsatı bulacaksınız. 3 Kasım’ a kadar olan süreyi iyi değerlendirmeye bakınız.

YÜKSELEN ASLANLAR: Akademik kariyer, hukuk, şirketler, uluslar arası konularda şimdiye kadar hedeflendirdiğiniz, yeteneklerinizi ilgilendiren ve şimdiye kadar size angarya olmuş işleri değerlendirmek için fırsat bulacaksınız 3 Kasıma kadar olan süreyi değerlendirmeye bakınız.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Ortak gelir, banka hesapları, eşinizin geliri, kredi- borç, alacak- verecek, sigorta, vergi, burs gibi parayla ilgili hedeflendirdiğiniz ve angarya olmuş konuları sonlandırma aşamasına taşıma fırsatı bulacaksınız. 3 Kasım’ a kadar olan süreyi iyi değerlendirmeye bakınız.

YÜKSELEN TERAZİLER: İkili ilişkiler, eş ve ortağınızın şartları varsa davalarınızla ilgili konularda anlaşmaları ilgilendiren ve şimdiye kadar angarya olmuş maddeleri 3 Kasım’ a kadar olan sürede değerlendirmeniz için fırsat bulacaksınız.

YÜKSELEN AKREPLER: Günlük iş temponuz, sağlığınız, beslenmeniz, çalışma arkadaşlarınız ve varsa evcil hayvanlarınız; Koç burcunda olacak olan Mars retrosu ile bu konularda önceden hedeflendirdiğiniz fakat şimdiye kadar angarya olmuş meseleleri 3 Kasım’ a kadar olan süre içinde değerlendirmek için fırsat bulacaksınız.

YÜKSELEN YAYLAR: Aşk, çocuklarınızın şartları, yatırımlar, spor, hobiler, ofis işleri ve konforunuz. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz, Koç burcunda olacak olan Mars retrosu ile önceden girişim yapıp yarım kalmış ve şimdiye kadar angarya olmuş ve kişisel şartlarınızı ilgilendiren işlerinizi 3 Kasım’ a kadar değerlendirme fırsatı bulacaksınız.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Ev, aile, kökler, yerleşim, temel alt yapınızla ilgili konular ve eşinizin iş ve kariyeri ile ilgili önceden girişim yaptığınız ve yarım bırakılmış konular Koç burcunda olacak olan Mars retrosu ile halletmeniz için geri geliyor. 3 Kasım’ a kadar değerlendirme fırsatı bulacaksınız.

YÜKSELEN KOVALAR: Yakın çevre, iletişim, anlaşmalarınız, kısa süren eğitim ve en önemlisi hareket alanınız; Bu konularla ilgili önceden yapmış olduğunuz ve yarım kalmış girişimleriniz Koç burcunda olacak olan Mars retrosu ile halletmeniz için geri geliyor. 3 Kasım’ a kadar projelendirerek değerlendirme fırsatı bulacaksınız. Kazalar ve sakarlıklara dikkat ediniz.

YÜKSELEN BALIKLAR: Maddi kaynaklarınız. Bir türlü düzene koyamadığınız harcamalarınız. Koç burcunda olacak olan Mars retrosu ile önceden yapmış olduğunuz girişimlerinizi 3 Kasım’ a kadar düzene koyma fırsatı bulacaksınız.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.