Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Mars boğa burcunda 30-12-2020

Peki, Mars burçlar kuşağında ne anlama gelir; hayatta kalma, dayanıklılık ve hareket enerjisini temsil eden gezegenin gölge yönü, dayatma, cüretkârlık ve rekabettir. Mars prensibi doğru kullanıldığında stresle başa çıkabilme, gerginlikler karşısında ezilmeme, konumumuzu muhafaza etmemizi güçlendirir. Bencillik ve kazalarla da ilişkili olan Mars, hayatta kalma arzumuzu ve irademizi tanımlar. Mars, Koç burcunun temsilci gezegenidir. Oğlak burcunun yirmi sekiz derecesinde yücelir. Yaklaşık iki ay bir burç da kalır ve hangi gezegenle temasa geçerse onu aktive eder ve o konuları hızlandırır.

28 Haziran 2020 tarihinde başlayan, 2021 Ocak ayına kadar Koç burcunda transit ve retro yapan Mars, bize çok zorlu bir sene yaşattı. Özellikle 9 Eylül 14 Kasım arası retro zamanı neredeyse hepimizin canına okudu. Şimdi geçmiş konulara yani şu oldu, bu bittiye değinmeyeceğim. Geçti gitti diyelim ve önümüze gelen tabelada ne yazıyor onu okuyalım. 7 Ocak’ la birlikte Boğa burcuna geçecek olan Mars gezegeni başta tarım, maddi kaynaklarla ilgili krizli bir döneme girileceğini ön görüyor. 5 Mart’ a kadar sürecek olan etkili transitte 20-21 Ocak’ a dikkat diyor. Şubat sonuna doğru daha rahat şartlara geçilecek olan dönemi işaret etse de krizin tam olarak etkisinin geçmesi 20 Nisan’ ı buluyor.

Mars’ın yakan etkisi başta Boğa burçları olmak üzere bir şeyleri değiştirerek yeni formuna getirme adına hareketli zor iki ayın geldiğini haber veriyor. 5 Mart’ a kadar olan dönemde;

Koç burçları; para kaynakları ile ilgili gerginlik yaşayacaklar, İkizler burcu; psikolojik olarak ve kapalı yerlerde olan işlerini yönetmek adına krizli şartlarla uğraşacaklar, Yengeç burçları; sosyal alan ve planlarınıza müdahale etmek durumunda kalacağınız gelişmeler olacak, Aslanlar; iş kariyer alanı ile ilgili harekete geçiyorsunuz, Başaklar; şirketler, hukuk, akademi ve idealleriniz için mücadele zamanı, Teraziler; ortak gelir, ödemeler sizi uğraştıracak, Akrepler; ortaklıklara dikkat krizli ilişkiler zorlayabilir. Yaylar; angarya işler ve sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Oğlaklar, çocuklar, yatırımlar en önemlisi kendinizi gösterdiğiniz alanda zorlanıyorsunuz. Kovalar; ailevi konularla ilgili gelişmelerde bir şeyleri değiştirmek durumunda kalabilirsiniz. Balıklar; iletişim halinde olduğunuz insanlar ve yazışmalarla ilgili konularda krizlere müdahale etmek durumunda kalabilirsiniz. Toplumsal olarak Psikolojik koşullar Mayıs ayı ile değişiyor.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.