Mardin’de Trabzonspor’un şampiyonluğu coşku ile kutlandı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde Trabzonspor taraftarı şampiyonluğu coşku ile kutladı.

Mardin’de Trabzonspor’un şampiyonluğu coşku ile kutlandı

Trabzonspor’un 11 yıl sonra gelen şampiyonluğunu Trabzonspor’un Antalyaspor karşısında aldığı beraberlikle şampiyonluğunu ilan etti. Trabzonspor taraftarı maçın son düdüğüyle Kızıltepe Meydanında şampiyonluğu kutlayarak tur attı. Bordo-mavili taraftarlardan Ercan İmamoğlu, yıllardır bu anı beklediğini ve gurur duyduğunu kaydetti. İmamoğlu, "Ben şu an dünyada değilim, ağladım sevinçten gözyaşları döktüm. Gözyaşlarım kuru en çok oğluma sevindim. 2011'de yeni doğmuştu, kutlayamamıştık şu anda şenliklerle kutlayacağız" dedi.

Taraftarlardan Ramazan Aydın, sesinin kısıldığını belirterek çok heyecanlı olduğunu aktardı. Aydın, "Yıllardır şampiyonluğu bekliyoruz sesim kısıldı, bu duygu anlatılamaz. Mardin’de kutladık arkadaşlarla çok heyecanlıyım ne diyeceğimi bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

Genç taraftar Zeyden Aydın ise maçın gergin geçtiğini son dakikalarda taraftarların sahaya inmesine rağmen maçı kazandıklarını vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor