1461 Trabzon'dan 2 oyuncu gitti

1461 Trabzon'dan 2 oyuncu Manisa ile anlaştı.

1461 Trabzon'dan 2 oyuncu gitti

Manisa Büyükşehir Belediyespor 1461 Trabzon’un iki yıldızı Erhan Kara ve Kaan Güdü’yü renklerine bağladı. Halil Onultmak Spor Tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde oyuncularla iki yıllık anlaşma sağlandı. 


Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, kadrosunu iki oyuncuyla güçlendirdi. Yeşil-beyazlılar geride kalan sezonda 1461 Trabzon forması giyen 22 yaşındaki Erhan Kara ve yine 22 yaşındaki Kaan Güdü’yü renklerine bağladı. İmza törenine Asbaşkan Orkun Şıktaşlı, Futbol Şube Sorumlusu Hakan Kadayıfçılar ve Basın Sözcüsü Gökmen Aytaç katıldı. İmza töreninde konuşan Futbol Şube Sorumlusu Hakan Kadayıfçılar, iki genç yıldızı kadrolarına kattıklarını belirterek, “Hocamızın da raporu doğrultusunda takımımıza direkt olarak katkı sağlayacak iki önemli oyuncuyla anlaştık. Ben hem kulübümüz hem de oyuncularımız için hayırlı olsun diyorum” dedi.

“HEDEFLERİ OLAN BİR TAKIMA GELDİK”

İmza töreninde konuşan yeşil-beyazlıların yeni transferleri Erhan Kara ve Kaan Güdü, hedefleri olan bir takıma geldikleri için mutlu olduklarını söyledi. Şampiyonluk için Manisa’da olduklarının altını çizen genç yıldızlar, Manisa Büyükşehir Belediyespor forması altında şampiyonluklar yaşayacaklarına inandıklarını belirtti.

Geride kalan kalan sezonda 1461 Trabzon formasını terleten Erhan Kara 2016-2017 sezonunda bordo mavili ekipte 32 maçta forma giydi. 22 yaşındaki oyuncu sol bek mevkii ve orta sahanın solunda görev yapıyor. Galatasaray’ın alt yapısından yetişen Kaan Güdü ise sırasıyla Fenerbahçe ve Fatih Karagümrük’te ve son olarak 1461 forması giymişti. Orta sahada görev yapan genç oyuncu 2016-2017 sezonunda 28 maçta forma giydi.

1461 Trabzon'dan 2 oyuncu gitti

1461 Trabzon'dan 2 oyuncu gitti

1461 Trabzon'dan 2 oyuncu gitti

1461 Trabzon'dan 2 oyuncu gitti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler