Malatya'da 5,2 büyüklüğünde deprem

Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem! Birçok ilden hissedildi...

Malatya'da 5,2 büyüklüğünde deprem

Malatya ve çevre iller, şiddetli deprem ile sallandı! AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin paylaştığı verilere göre, Malatya'nın Pütürge ilçesinde saatler 17.02'yi gösterdiğinde 5.2 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti. AFAD, Malatya depremi ile ilgili son dakika bilgi notu paylaşırken depremin merkez üssünün Pütürge ilçesi olduğunu bildirdi. AFAD ayrıca, depremin 6.72 km derinlikte olduğunu da aktardı.

ÇEVRE İLLERDEN DE HİSSEDİLDİ

Deprem, Malatya genelinde hissedilmesinin yanı sıra, çevre iller Şanlıurfa, Diyarbakır, Adıyaman, Tunceli ve Kahramanmaraş'tan da hissedildi.

BAKAN KURUM'DAN MALATYA DEPREMİ AÇIKLAMASI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Malatya'da gerçekleşen depremin ardından açıklama yaptı. Bakan Kurum, "Malatya'nın Pütürge ilçesinde meydana gelen 5,2 büyüklüğünde deprem nedeniyle vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İl Müdürlüğü ekiplerimizi incelemelerini yapmak üzere bölgeye sevk ettik. Süreci yakından takip ediyoruz. Malatya'mıza ve ülkemize geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.

Malatya'da 5,2 büyüklüğünde deprem

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler