Bakan konvoyunda kaza: 4 polis yaralandı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın konvoyunda kaza: 4 polis yaralı.

Bakan konvoyunda kaza: 4 polis yaralandı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın konvoyunda görev alan trafik polislerinin içinde olduğu ekip otosu ile koruma araçların karıştığı trafik kazasından 1'i trafik polisi olmak üzere 4 polis yaralandı.

Kaza, Malatya Sanayi Kavşağı alt geçit girişinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Elazığ'da bir dizi temaslarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Elazığ temaslarının ardından havayolu ile Ankara'ya gitmek için Elazığ'dan Malatya'ya hareket etti.

Bakan Koca'nın konvoyunda görev alan trafik polislerinin içinde olduğu ekip otosu ile 2 koruma aracı Malatya kent merkezi sanayi kavşağı girişinde çarpıştı.

Kazada 1'i trafik polis olmak üzere 4 polis yaralandı. İhbar üzerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi olay yerine sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan polisler olay yerine gelen ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

7 polis tedavileri sonrası taburcu edilip Ankara'ya gönderildi.

Kaza nedeniyle trafiğin bir süre aksadığı alt geçitte kazaya karışan araçların olay yerinde çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler