Mahmut Aksu: "Trabzonspor eski yönetimleri bu nedenle başarılı olamadı..."

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un eski yöneticilerinden Mahmut Aksu, maç öncesinde stadyum önünde Haber61 TV canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor yönetiminin yaptığı görevlendirmelerin hayırlı olmasını dileyen Aksu, "Görevlendirmeler önemli değil ekip olmak lazım. Ben genel saymandım ama hiç genel saymanlık yapmadım. Trabzonspor'u gördük iyi ekip oldu. Hem sahada hem saha dışında ekip olmak lazım. Ben bu yönetimin Trabzon'un yönetimi olduğunu düşünüyorum. Geçen yönetimler Trabzon'un ve Trabzonspor'un gerçeklerinden uzak olduğu için başarılı olamadı. Ben bu arkadaşların başarılı oalcağını düşünüyorum.  " ifadelerini kullandı.

Aksu takımı da değerlendirirken "Takımı konuşmak gerekirse, öz oyuncularımız oldukça seviye olarak yükseliyoruz. Burak Yılmaz sevdiğim bir kardeşim. Trabzon'dan uzak insanlar yetkili olunca böyle durumlar oluyor. Böyle olunca hata oluyor. Kulübün gerçeklerini bilen insanlar kulübün başında. Hem saha içi hem saha dışında. Zaten seyrci de futboldan anladığı için takımına güvendiği zaman stada gelir. Takımın yeneceğine inandıysa stada gelir. Biz de İstanbul'dan geldik."dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Videolar