Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Yengeç burcunda güneş tutulması 28-06-2019

2 Temmuz 2019 Salı günü Yengeç burcunun 10 derecesinde tam güneş tutulması gerçekleşiyor.

Güneş tutulmaları aynı zamanda güçlü yeni aylardır ve yeni ayda yeni başlangıçlar demektir. Tutulmalar ise olayları çabuklaştırır ve dinamikleştirir. Etkileri ise üç ay, ya da daha fazla süre önce etkisini göstermeye başlar. Tutulmalar; değişimin vakti geldi demektir ve akabinde olaylar hızlanır. Zodyak da Yengeç burcu; ev, aile, kökler, vatan, yuva ve toprakla ilişkilidir. Kuzey Amerika’ da gözlemlenecek olan tam güneş tutulmasının ülkemizdeki etkileri ise Aralık ayına kadar devam edecek. Tutulma derecesini tetikleyen ve aktifleştiren gezegen ise Venüs. Kadınları temsil eden Yengeç burcunda etkin olacak olan Venüs, İleriki dönemde kadın hakları ve kadınlarla ilgili konuları ilk sıralara taşıyacak.

Oldukça iyi etkiler altında gerçekleşecek olan tutulma, ileriye dönük birçok konuyu iyileştirecek nitelikte gözüküyor. Yeni girişimleri haber veren tutulma ayrıca hava olaylarına dikkat diyor. Ayrıca tarım alanlarında olabilecek su baskınları ile gelişmeler, gündeme gelirken maddi konularda olabilecek yeni haklar ve gayrimenkul dahil, yönetim, bürokrasi ve iş dünyası ile ilgili konularda inişler gözüküyor. Yengeç burcu güneş tutulmasıyla birlikte şimdiye kadar bir şekilde birikmiş olan kişisel şart ve konumları bağlayan gelişmeler, ortak anlaşmalarla tamamlanarak yerlerine oturuyor.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE YENGEÇ TUTULMASI

YÜKSELEN KOÇLAR: Ev, aile, yerleşim, köklerimiz, eşinizin kariyeri ile ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz, Yengeç burcunda olacak olan güneş tutulması ile size yeni kapı açılıyor. Kişisel yeni haklarınız başlarken, günlük iş temponuzda yenilikler size iyi geliyor. Kazancınızda olabilecek bollaşmaya güvenmeyin, mümkünse tasarrufa yönelin. Bu tutulma ayrıca iş kariyer alanında olabilecek ikilemlere ve düşüşlere dikkat diyor.

YÜKSELEN BOĞALAR: Kardeşler, yakın çevreniz, yazışmalarınız, eğitim ve anlaşmalarınızla ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz, Yengeç burcunda olacak olan tutulma ile birlikte size yeni kapılar açılıyor. Ve siz yeni başlangıçlar yapıyorsunuz. Aşk ve yeteneklerinizle ilgili konularda yeni müjdeler alırken akademik kariyeriniz, hukuk ya da uluslar arası konular da ikilemde kalabilirsiniz, beklemediğiniz düşüşlere dikkat.

YÜKSELEN İKİZLER: Maddi kaynaklarınız, kazancınız ve varsa çocuğunuzun iş statüsü ile ilgili konular Yengeç burcu güneş tutulması ile yeni kapılarını açıyor. Sizin temellerinizle ilgili aydınlatıcı gelişmeler olurken ileriye yönelik projelerde yeni haklar ediniyorsunuz. Varsa ortak gelir ve nafaka ya da miras gibi konularda olabilecek ikilem ve düşüşlere dikkat ediniz.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Kişisel şartlarınız, içinde bulunduğunuz koşullar, genel sağlığınız, girişimleriniz ve varsa çocuğunuzun yüksek öğrenimi ile ilgili gelişmeler. Yengeç burcunda olacak olan güneş tutulması ile yeni kapılarını açıyor. Varsa çocuğunuzun eşi ile yeni haklar doğarken eşinizin şartları ile ilgili gelişmeler sizi çelişkide bırakabilir özellikle sağlık konularına dikkat.

YÜKSELEN ASLANLAR: Zorluklarınız, okul ya da benzeri yerlerle olan şartlarınız ve kötü alışkanlıklarınızla ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz Yengeç burcunda olacak olan güneş tutulması ile ilgili yeni başlangıçlar yapıyorsunuz. Maddi ve manevi yeni müjdeler size gelirken akademik alanda ya da medyada yeni haklar elde ediyorsunuz. İş alanında olabilecek bolluk sizi gevşetmesin ikilemlere dikkat ediniz.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: İleriye yönelik planlarınız, arkadaşlıklarınız ve sosyal çevreniz, yengeç burcu güneş tutulması ile yeni kapılarını açıyor. Varsa çocuğunuzun eşi ile ilgili konularda da yeni gelişmeler sizi bekliyor. Şartlarınız ve sağlığınızla ilgili güzel gelişmeler olurken, ortak gelirde yeni haklar elde ediyorsunuz. Büyük şirket ya da akademik alanda olabilecek gelişmeler sorunsuz ilerlerken çocuklarınızla ilgili ya da sosyal hayatınızda kalabileceğiniz ikilemler sizi aşağı çekecek dikkatli olunuz.

YÜKSELEN TERAZİLER: İş kariyer, statünüz, hedefleriniz varsa annenizin içinde bulunduğu şartlar. Yengeç burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni kapılarını açıyor. Ortak gelir ya da miraslardan gelecek olan gelişmeler size iyi gelirken, ortaklıklarla ilgili yeni haklar elde ediyorsunuz. Temel alt yapınızı ilgilendiren konularda olabilecek ikilemlere dikkat ediniz.

YÜKSELEN AKREPLER: Akademik alan, büyük şirketler, yurt dışı bağlantılı işler, hukuk, seyahatler ve uzak akrabalar; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz Yengeç burcunda olacak olan tutulma ile size yeni kapılar açılıyor. Eşiniz ve ortağınızı ilgilendiren gelişmeler size iyi gelirken, iş hayatınızda yeni haklar elde ediyorsunuz. Yakın çevreniz ve yapacağınız anlaşmalarda olabilecek ikilemlere dikkat ediniz.

YÜKSELEN YAYLAR: Ortak gelir, eşinizin parası, miraslar, sigorta, burs, nafaka ve kredi borç gibi parasal konuların birisi ile ilgiliyseniz Yengeç burcunda olacak olan tutulma ile yeni şartlar önünüze geliyor. Çocuklarınızla ilgili yeni haklar oluşurken, iş alanında müjdeli gelişmeler var. Harcamalarınıza ve çocuklarınızın iş statüsü ile ilgili konularda olabilecek ikilemlere dikkat.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Eşinizin şartları, ortağınız, evliliğiniz, anlaşmalarınız, danışmanlık almış olduğunuz kişiler ve varsa davalarınız; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz Yengeç burcunda olacak olan tutulmayla birlikte yeni kapılar açılıyor. Çocuklarınızla ilgili gelişmeler müjdeli olurken eşiniz iş kariyer alanında yeni haklar kazanıyor. Kişisel konumunuzda olabilecek gelişmeler sizi ikilemde bırakabilir dikkatli olunuz.

YÜKSELEN KOVALAR: Günlük iş temponuz, iş koşullarınız sağlık ve beslenme düzeninizle ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz Yengeç burcunda olacak olan güneş tutulmasıyla size yeni kapılar açılıyor. Kardeşleriniz ve yakınlarınızla ilgili yeni hakların yanında ailede olabilecek gelişmeler size iyi gelecek. Sağlık kontrollerinizi yaptırınız.

YÜKSELEN BALIKLAR: Çocuklarınızın şartları, yetenekleriniz, eğlence ve şanslarınızla ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz Yengeç burcunda olacak olan tutulmayla birlikte size yeni kapılar açılıyor. Eş ve ortaklıklardan yana gelecek müjdeler sizin yeni haklara kavuşacağınızı söylüyor. Yengeç- Oğlak ekseninde olacak olan tutulma serisi en çok sizi etkileyecek. Bu arada siz evlenebilir ve çocuk sahibi olabilirsiniz. Sosyal çevreniz yeniden yapılanırken sizi ikilemde bırakacak arkadaşlıklara dikkat ediniz.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.