Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Yengeç burcunda dolunay 23-12-2020

Yengeç- Oğlak ekseninde olan dolunay, yeni ay ve tutulmaların ayrı bir önemi vardır. Sorumluluklar, devlet, aile ve topraklarla ilgili konuları öne çıkardığı için oldukça güçlü gelişmeleri de belirler. Alhena sabit yıldızıyla birlikte netleşecek konular topraklar, güven, aile ve köklerle ilgili şimdiye kadar gelişen süreci netleştirecek. Gururla gezen anlamıyla betimlenen Alhena sabit yıldızı, devletin anlaşma ile bir amaca yönelik izlediği yolu onurlu bir şekilde bitirdiğini ve netleştirdiğini ön görüyor. Askeri alanda krizli gelişmeleri de ortaya çıkaran Yengeç burcu dolunayı, uluslararası konularda maddi kaynakların tasnifi ile konumunu netleştirerek ortak anlaşmalar yapacağını vurguluyor.

Medikal Astrolojide göğüs, mide, üşütmeye bağlı ağır öksürük ve akciğerlerdeki su toplamalarında öne çıkacağını ve bu konuların netleşerek sonlanmalara gideceğini ön görüyor. Yengeç burcu, denizler, su kanalları, hendekler, dereler ve nehirlerle de ilgilidir. Dolunayla birlikte su ile ilgili konularında tamamlanacağı öne çıkıyor.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE YENGEÇ BURCU DOLUNAYI

YÜKSELEN KOÇLAR: Aile ve iş kariyer alanında şimdiye kadar anlaşmalar yolu ile takibe almış olduğunuz konu netleşerek tamamlanıyor. Sonuç size gurur verecek ama içinde bulunduğunuz şartlardaki krizde netleşiyor. Yeni plan yapma zamanı.

YÜKSELEN BOĞALAR: Yakın çevre, akademik alan ya da büyük şirketleri bağlayan yazışmalarınız netleşiyor. Şimdiye kadar anlaşma yolu ile takip ettiğiniz yolu gururla sonuçlandırıyorsunuz. Kapalı alandaki bazı zorluklarınızda bu arada netlik kazanıyor. Ödemeler için yeni kararlar alma zamanı

YÜKSELEN İKİZLER: Maddi kaynaklarınız ve harcamalarınız netlik kazanıyor. Şimdiye kadar anlaşmalar yolu ile takip ettiğiniz parasal işlerinizi memnuniyetle sonuçlandırıyorsunuz. Geleceğe yönelik krizlerinizde bu arada netleşiyor. Eş ve ortağınızın koşulları için yeni plan yapma zamanı

YÜKSELEN YENGEÇLER: Sağlığınız, konum ve şartlarınız, Yengeç burcunda gerçekleşen dolunayla birlikte netlik kazanıyor. Şimdiye kadar takip ettiğiniz işlerinizi memnuniyetle sonuçlandırıyorsunuz. İş, kariyer ve hedeflerinizle ilgili krizlerde netleşiyor. İş temponuz için plan yapma zamanı.

YÜKSELEN ASLANLAR: Zorluklarınız, bankada ki birikimleriniz, kayıplar, hastane, okul ve internet üzerinden yapmış olduğunuz kapalı devre işleriniz açığa çıkıyor. Şimdiye kadar takip ettiğiniz işlerinizi netleştiriyorsunuz. Büyük şirket ve akademik alanda mücadele ettiğiniz krizde bu arada netlik kazanıyor. Lüks harcamalar için yeni plan zamanı.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Organize etmiş olduğunuz işleriniz, geleceğe yönelik planlarınız Yengeç burcu dolunayı ile birlikte netlik kazanıyor. Şimdiye kadar takip ederek takip ettiğiniz işleri gururla tamamlıyorsunuz. Ödemelerde olabilecek krizlerde netleşirken. Eşinizin kariyerinde yeni plan zamanı

YÜKSELEN TERAZİLER: İş, kariyer ve hedefleriniz netlik kazanıyor. Şimdiye kadar anlaşmalar yolu ile takip ettiğiniz işleriniz Yengeç burcu dolunayı ile gurur ve memnuniyetle tamamlıyorsunuz. Ortaklık ve anlaşmalarda krizde ortaya çıkıyor. Yazışma ve sözleşmelerde yeni plan yapma zamanı.

YÜKSELEN AKREPLER: Akademik, medya, büyük şirketler, hukuk ve uluslararası konular; hangisi ile ilgiliyseniz anlaşmalar yolu ile şimdiye kadar takip ettiğiniz işlerinizi gurur ve memnuniyetle tamamlıyorsunuz. Bu arada günlük temponuzda ki kriz ve yoğunluk da netleşiyor. Maddi kaynaklarınızda yeni plan zamanı

YÜKSELEN YAYLAR: Kredi-borç, ödemeler, vergi, nafaka, sigorta ve eşinizin geliri gibi kişisel kazancınızın dışındaki paralarda şimdiye kadar anlaşmalar yolu ile takip ettiğiniz konuları gurur ve memnuniyetle tamamlıyorsunuz. Çocuklarınızın şartları ve lüks harcamalarınızda kriz ve yoğunlukta ortaya çıkıyor. Şartlarınız koruma adına yeni plan yapma zamanı.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Eş ve ortağınızın durumu, danışmanlık aldığınız kişiler (öğretmen, doktor) , anlaşma ve varsa davalarınız. Şimdiye kadar anlaşmalar yolu ile takip ettiğiniz konuları gurur ve memnuniyetle tamamlıyorsunuz. Aile ve eşinizin kariyeri ile ilgili kriz ve yoğunlukta netleşiyor. Gizli yürüttüğünüz parasal konularda yeni plan yapma zamanı

YÜKSELEN KOVALAR: Günlük işleriniz, beslenme ve sağlığınız, iş temponuz ve çalışanlarınızla ilgili konular Yengeç burcunda gerçekleşen dolunayla birlikte netleşerek tamamlanıyor. Şimdiye kadar takip ettiğiniz konuları gurur ve memnuniyetle tamamlıyorsunuz. Harcamalarınız ve yakın çevrenizle ilgili krizle birlikte yoğunlukta netleşiyor. İleriye yönelik kişisel şartlarınızı bağlayan yeni plan yapma zamanı

YÜKSELEN BALIKLAR: Aşk, yatırım, ek gelir, çocuklarınızın şartları, aktiviteleriniz, yeteneklerinizle ilgili yapmış olduğunuz işleriniz ve varsa babanızın geliri; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz, şimdiye kadar takip ettiğiniz işleriniz gurur ve memnuniyetle netleşerek tamamlanıyor. Harcamalarınızla ilgili krizde netleşiyor. Bankalarla ilgili ileriye yönelik yeni plan zamanı.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR