Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Yengeç burcunda dolunay 22-12-2018

22 Aralık 2018 tarihinde Yengeç burcunun 0 derecesinde önemli bir dolunay gerçekleşecek. Gelenekler, aile, toprak, yönetim, devlet, amaç ve sorumlukları ifade eden Yengeç- Oğlak Ekseninde olan dolunay ve yeni aylar önemlidir.

Sonlanmalara ve toparlanmalara odaklı dolunay zamanları ise her zaman için yüksek enerji içerirler. Yengeç burcunun 0 derecesinde olacak olan dolunay, şimdiye kadar büyüterek geliştirdiğimiz işlerimizde olabilecek tamamlanmalara işaret ediyor. Dolunay fazı, topraklar ve sorumluluklarda olabilecek netleşmeleri gündeme taşırken; Ay düğümleri arasına sıkışan Uranüs, beklenmedik kadersel değişmelere dikkat diyor. Ocak ayı ile başlayacak olan tutulma serisinin Oğlak- Yengeç ekseninde olması, önümüzdeki iki yılda topraklar ve sorumlulukların sık sık gündeme geleceğine vurgu yapıyor. 22 Aralık’ da olacak olan Yengeç burcu dolunayı yeni başlangıçlar için büyük sonlanma getiriyor.

BURÇLARA GÖRE DOLUNAY

YÜKSELEN KOÇLAR: Ev, aile ve yerleşimle ilgi konularda netleşmeler olurken, plânladığınız işlerinizde hesaplamadığınız şartlar gelişebilir dikkat ediniz. Ayrıca; eşinizin statüsü, babanızın genel sağlığı ile ilgili gelişmelerde olabilecek sonlanmalar yeni sorumlulukları beraberinde getiriyor.

YÜKSELEN BOĞALAR: Önemli kararlar veriyorsunuz. Eğitim, iletişim, sözleşmeler, kısa yolculuklar ve varsa kardeşlerinizin şartlarında olabilecek sonlanmalar size iyi gelecek. Mesleki alanda hesaplamadığınız koşullar içinde kalabilirsiniz dikkat ediniz. Ayrıca Annenizin sağlığı ile konularda da netleşmeler olacak.

YÜKSELEN İKİZLER: Maddi kaynaklarınız ve finansal konularda toparlanma zamanı. İleriye yönelik yapmış olduğunuz plânlarınızda olabilecek beklenmedik gelişmelere dikkat. Varsa çocuklarınızın işi ile ilgili konular netlik kazanıyor.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Siz; yani içinde bulunduğunuz şartlarınız, sağlığınız, duruşunuz ve kimliğiniz. Netlik kazanıyor. Alacağınız yeni kararlarla birçok şeyi tamamlayacaksınız. Ameliyatla ilgili bir durumunuz varsa beklenmedik gelişmelere dikkat ediniz. Varsa; Çocuklarınızın yüksek öğrenimi ile ilgi konularda netlik kazanacak.

YÜKSELEN ASLANLAR: Zorluk çektiğiniz konular, gizli düşmanlar, bırakmak istediğiniz alışkanlıklarınız ve sizden saklanan şeyler, Yengeç burcu dolunayı ile açığa çıkıyor. İkili ilişkilerinizde beklenmedik sürpriz gelişmeler sizi zor durumda bırakabilir dikkat ediniz.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Hedefleriniz, amaçlarınız, sosyal çevreniz ve arkadaşlıklarınızla ilgili olabilecek gelişmeler netleşiyor. İş temponuzda beklenmedik gelişmeler çıkabilir dikkat ediniz. Ve varsa çocuğunuzun eşinin içinde bulunduğu koşularda netlik kazanıyor.

YÜKSELEN TERAZİLER: İş, statü ve hedefler. Yengeç burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. Olabilecek gelişmeler lehinize olacak. Anlaşmalarda çıkabilecek beklenmedik gelişmelere dikkat ediniz. Varsa; çocuğunuzun sağlığı, annenizin içinde bulunduğu şartlar ve sağlığı bu dolunayla birlikte netleşiyor.

YÜKSELEN AKREPLER: Yüksek öğrenim, hukuk ve yurt dışı konuları ile ilgi gelişmeler Yengeç burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. İş ve sağlık konularında beklenmedik koşullar içinde kalabilirsiniz. Varsa; ikinci eşle ilgili konularda tamamlanma olacak.

YÜKSELEN YAYLAR: Kredi borç alacak verecek ve ortak gelir, Yengeç burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. Olabilecek destekle maddi sıkıntılarınızı çözeceksiniz. Lüks harcamalara dikkat ediniz.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Eşinizin, ortağınızın içinde bulunduğu şartlar, anlaşmalar, davalar varsa danışmanlık aldığınız kişiler. Koşullarınız netleşiyor. Farklı seçenekler size yeni kararlar aldırabilir. Ailede çıkabilecek beklenmedik gelişmeler dikkat ediniz.

YÜKSELEN KOVALAR: Günlük iş temponuz, çalışma şartlarınız ve beslenme düzeninizle ilgili konular tamamlanıyor. Maddiyatla ilgili olabilecek beklenmedik masraflara dikkat. Evcil hayvan beslemek isteyen yükselen Kovalar, karalarınız dolunayla netlik kazanıyor.

YÜKSELEN BALIKLAR: Çocuklarınızın içinde bulunduğu şartlar, sanatsal çalışmalarınız, aşk hayatınız ve yeteneklerinizle ilgili konularda olabilecek tamamlayıcı etki, şartları belirleyecek. Maddi gelişmelerde olabilecek sıkışıklığa dikkat. Varsa, Turistik seyahatler ve babanızın gelirinde de gelişmeler netlik kazanıyor.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR