Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Yay burcunda güneş tutulması 08-12-2020

14 Aralık 2020 tarihinde Yay burcunun 23 derecesinde Ras- Alhague sabit yıldızı eşliğinde güneş tutulması gerçekleşiyor. Güneş tutulmaları büyük kapıların yani önemli başlangıçların zamanının geldiğine işaret eder. Zarar görmüş şeylerin düzeltilmesi ile betimlenen Ras- Alhague yıldızı başlangıçların şifacı yönünün güçlü olduğunu vurguluyor. Yay burcu, burçlar kuşağında; Hukuk, büyük şirketler, Akademik alan, Medya, uluslar arası konular, Turizm ve inançlarla ilgilidir. Yani ana konular geniş yelpaze içindedir. Tutulma ânı haritası bu konularla ilgili toparlanma ve şifa olacak yeni başlangıçların olacağını, bu başlangıçların günlük hayat standartlarına uygun olacak nitelikte olacağını ön görüyor. Yay burcunun yönetici gezegeni olan Jüpiter’ in Oğlak burcunun son derecesinde olan konumu bu konularda şimdiye kadar bir şekilde parçaları bir araya getirme sürecinin tamamlandığını ve bu tamamlanmanın devlet kanalı ile bilgece sonlanacağını ön görüyor. Yönetici konumunda bulunan kişilerin baskı ve krizlerini öne çıkaracak olan gelişmeler kapalı devre işlerde yanılmalar, gizleyip başka türlü yapılan aldatmalara da dikkat diyor. Eğer Akademik alanda sanatsal bir uğraşınız varsa Yay burcu güneş tutulması size yarayacak demektir.

Yay burcu güneş tutulması medikal astrolojide insan vücudunda kalça, kaba et ve fistül gibi hastalıkların yanında spor sakatlıklarını da temsil eder. Güneş tutulması ile başlayan yeni şifa yöntemleri ile iyileştirici gelişmelerin olacağı döneme girildiğine de vurgu yapıyor. Ayrıca; yüksek yerlerde olan tarlalar, yaylalar ve tepelik alanlarda da yapıcı ve onarıcı etkili sürece geçiliyor. Denizlerde de bereket zamanı başlıyor.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE YAY BURCU GÜNEŞ TUTULMASI

YÜKSELEN KOÇLAR: Akademik alan, hukuk, medya, şirketler ve uluslar arası konular; bunların birisi ile ilgiliyseniz Yay burcunda olacak olan güneş tutulmasıyla size yeni kapılar aralanıyor ve siz hedeflediğiniz her ne varsa bir şeyleri düzelterek iyileştiriyorsunuz. İş alanında baskı sizi yorabilir. Yeni şartlarınızda vereceğiniz kararlara önemle dikkat ediniz.

YÜKSLEN BOĞALAR: Ortak gelir, kredi- borç, ödemeler, burs, nafaka ve eşinizin geliri gibi kişisel kazancınızın dışındaki paralarda yeni fırsatlar bir şeyleri düzeltmek için geliyor. İdealize ettiğiniz ve kurguladığınız her ne ise parçalar bir araya gelerek bilgelikle tamamlanıyor. İleriye yönelik planlarınızda hatalara karşı dikkatli olunuz.

YÜKSELEN İKİZLER: Eşinizin ve ortağınızın içinde bulunduğu şartlar, anlaşmalarınız, danışmanlık aldığınız kişiler ve varsa davalarınız Yay burcunda olacak olan güneş tutulmasıyla birlikte bir şeyleri düzeltme fırsatı buluyorsunuz. Ödemelerde şimdiye kadar bir araya getirdiğiniz parçaları toparlayarak bilgelikle bitiriyorsunuz. Mesleki alanda alacağınız kararlara daha dikkat ediniz.

YÜKSELEN YENGEÇLER: İş, sağlık, günlük temponuz, beslenmeniz, çalışma koşullarınız Yay burcunda olacak olan güneş tutulması bir şeyleri düzeltmek adına size yeni başlangıçlar getiriyor. Anlaşma yapmak için şimdiye kadar bir araya getiremediğiniz parçaları toparlıyor ve bilgelikle sonuçlandırıyorsunuz. Kararlar alırken dikkatli olunuz.

YÜKSELEN ASLANLAR: Aşk, çocuklarınız, yatırımlarınız, aktiviteleriniz, yetenekleriniz ve varsa babanızın geliri, Yay burcunda olacak güneş tutulması bir şeyleri düzeltmek adına yeni başlangıçlar getiriyor. İş temponuzda şimdiye kadar bir araya getiremediğiniz parçaları toparlayarak bilgelikle tamamlıyorsunuz. Harcamalarınıza dikkat ediniz.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Ev, aile, gayrimenkul, temel alt yapınızı ilgilendiren konular ve varsa eşinizin kariyeri; Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz Yay burcunda olacak olan güneş tutulması ile bir şeyleri düzeltmek adına yeni başlangıçlar yapacaksınız. Konfor ve rahatınız için bir araya getirdiğiniz şeyleri toparlayarak bilgelikle tamamlıyorsunuz.

YÜKSELEN TERAZİLER: Yazışmalarınız, mesajlar, anlaşmalar, kurs, yakın çevre, varsa kardeşlerinizin şartları ve en önemlisi hareket alanınız. Bunların birisi ile ilgiliyseniz Yay burcunda gerçekleşecek güneş tutulmasıyla bir şeyleri düzeltmek adına yeni başlangıçlar yapıyorsunuz. Kişisel temelleriniz ve ailevi konularda tamamlayıcı parçaları bir araya getirerek bilgelikle bitiriyorsunuz.

YÜKSELEN AKREPLER: Emek verip elde ettiğiniz geliriniz, kişisel kazancınız ve varsa çocuğunuzun iş kariyeri; Yay burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulmasıyla birlikte bir şeyleri düzeltmek ve iyileştirmek adına yeni kapılar açılıyor. Harcamalarınızla ilgili konuda şimdiye kadar bir araya getirdiğiniz parçaları bilgelikle tamamlayarak toparlanıyor.

YÜKSELEN YAYLAR: Kişisel konumunuz, sağlığınız, girişim ve imajınız; Yay burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulmasıyla birlikte bir şeyleri düzeltmek ve iyileştirmek adına yeni kapılar aralanıyor. Maddi kaynaklarınızda şimdiye kadar uğraşıp bir araya getiremediğiniz parçaları bilgelikle tamamlayarak bitiriyorsunuz.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Zorluklarınız, kayıplarınız, bağımlılıklarınız, gizli para hesabınız varsa hastane ve hapishane gibi yerlerle olan ilişkileriniz; Yay burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulmasıyla birlikte bir şeyleri iyileştirmek ve düzeltmek adına yeni kapılar aralanıyor. İleriye yönelik yapmış olduğunuz planın parçalarını şimdi bir araya getirerek bilgelikle tamamlıyorsunuz.

YÜKSELEN KOVALAR: Sosyal çevreniz, organizasyonlarınız, arkadaşlarınız ve umutlarınız. Yay burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulmasıyla birlikte bir şeyleri iyileştirme ve düzenleme adına yeni kapılar açılıyor. Gizli yürüttüğünüz işlerinizde parçaları bir araya getirerek bilgelikle konuyu bitiriyorsunuz.

YÜKSELEN BALIKLAR: İş kariyer, hedefler ve toplum önündeki unvanınız; Yay burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması ile bir şeyleri iyileştirme ve düzenleme adına yeni kapılar açılıyor. Uzun vadeli projenizin parçalarını bir araya getirerek bilgelikle tamamlıyorsunuz.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.