Ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'nın, eli neden hep cebinde?

MasterChef jürilerinden olan Mehmet Şef'in sol elini neden gizlediği ortaya çıktı

Ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'nın, eli neden hep cebinde?

MasterChef Programı dikkatle izleyenler, Mehmet Şef sol elini hep geri planda tuttuğunu veya genelde sol elini cebine koyduğunu hatırlayabilir. Bakın sebebi ne çıktı...

Sebebini duyan üzülüyor..

Çoğu kişi bu durumu "Hava, poz olsun diye eli hep cebinde" diye yorumlamış ve Mehmet Şef'in günahını almıştır.   Çizgileri olan, sert, disiplinli ama aynı zamanda babacan tavırlarıyla yarışmacıların arkasında dağ gibi duran başarılı şef, resmen aşçılığa kendini adamıştır. Öyle ki bu meslekte geçirdiği bir kaza sonrası 3 parmağını kaybetmiştir. Elleriyle para kazanan ve kariyer yapan Mehmet Şef'in parmaklarını kıyma makinesine kaptırdığı söylenmektedir. Hatta bu sebeple sektördeki lakabı ise "Parmaksız"dır.

Türk mutfağını hakkıyla dünyaya tanıtmada son derece başarılı ve azimli olan Mehmet Şef, MasterChef'in bize kazandırdığı en büyük isimlerden biri olmuştur. Anadolu Mutfağı'nın Executive şefi aldığı ödüllerle başarısını kanıtlamıştır. Buna rağmen yılmamış, çabalamış ve Türkiye'nin en önemli şeflerinden biri olmayı başarmıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin