Türk milletine küfreden Avatar Atakan'a soruşturma!

 Survivor yarışmasından tanınan Avatar Atakan'a soruşturma için bakanlıktan izin talebi istendi.

Türk milletine küfreden Avatar Atakan'a soruşturma!

Survivor'un 'Avatar' lakaplı şampiyonu Çağan Atakan Arslan'ın sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı bir görüntüsünde, "Türklüğü, cumhuriyeti, devletin kurum ve organlarını aşağılama" suçu işlediği gerekçesiyle Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Adalet Bakanlığından soruşturma izni istedi. 


Survivor'un 'Avatar' lakaplı şampiyonu Çağan Atakan Arslan sosyal medya hesabı üzerinden bir görüntü paylaşmış, görüntüde küfür ettiği iddia edilmişti. Görüntü, 18 Ekim 2016 tarihinde bir televizyon kanalında yer alan bir programda yayınlanmıştı. Bunun üzerine gelen bir şikayeti dikkate alan Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Ertuğrul Sarıyar, Atakan Arslan hakkında "Türklüğü, cumhuriyeti,devletin kurum ve organlarını aşağılama" suçu işlediği gerekçesiyle Adalet Bakanlığından soruşturma izni istedi.

Adalet Bakanlığı Genel Müdürlüğünden cevap gelmesi bekleniyor.

TÜRK MİLLETİNE VİDEOYLA KÜFRETTİ

TV 8’deki Survivor programıyla tanınan Avatar Atakan’ın sosyal medyaya düşen bir videosu çok konuşuldu.

TV 8’deki Survivor programıyla tanınan Avatar Atakan’ın sosyal medyaya düşen bir videosu çok konuşuldu. Thai Boksu üzerine madalyaları ve dünya şampiyonlukları bulunan Atakan’ı bu videoda müzik dinlerken görüyoruz. Atakan, videoyu çeken arkadaşının “Türk halkına ne söylemek istersin?” şeklinde bir sorusuna “Hepsinin a…... koyayım” şeklinde bir yanıt veriyor.



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler