Tolga Kulakçı'nın gece kulübü görüntüleri şok etti! Tolga Kulakçı resimleri...

Kısmetse Olur yarışmacısı Tolga Kulakçı gece kulübünde yakalandı

Tolga Kulakçı'nın gece kulübü görüntüleri şok etti! Tolga Kulakçı resimleri...

Bu yıl 2. sezonu ile ekranlara dönen Kanal D'nin izdivaç yarışması Kısmetse Olur'da skandallar daha ilk bölümlerden patlak vermeye başladı.  Kısmetse Olur yarışmacısı Tolga Kulakçı gece kulübünde görüntülenince olay oldu. Kulüpte kızlarla sarmaş dolaş görüntülenen yarışmacı için eleme kararı alındığı belirtildi.

Yarışmada gelin adaylarından Gamze ile ilişkiye başlayan Tolga Kulaçı, bi,r gece kulübünde görüntülendi. Kızlarla samimi fotoğrafları ortaya çıkan yarışmacı için flaş bir karar alındı. Yarışmacının evden kovulacağı kaydedildi. Yarışmanın bugün yayınlanan programında ekranlara getirilen görüntüler herkesi şok etti. 24 yaşındaki damat adayının bu pozları sonrası yarışmadan diskalifiye edileceği öğrenildi.


 TOLGA KULAKÇI KİMDİR?

Yakışıklı yarışmacı 1992 yılında İzmit'te doğdu. 1.93 boyunda olan yarışmacı aslında modellik yapıyor. Podyumlarda iç çamaşırı defilelerinde boy gösterdiği biliniyor.  Kendisini oldukça yakışıklı bulan Tolga Kulakçı sürekli aynaya bakmayı sevdiğini söylüyor.  Aradığı kız için Yanımdaki kadın da çok güzel ve çekici olmalı' diyor. İstanbul'da yaşayan yarışmacı kendisini şöyle tanıtıyor;

"Kısmetimi aramaya geldim. Şansımı burada denemek ve hayatımın kadınını bulmak istiyorum. Kendime çok dikkat eden biriyim.  Karşımdakinden güven,sadakat ve güzel olmasını bekliyorum. "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin