Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Terazi burcunda yeni ay 13-10-2020

16 Ekim 2020 tarihinde Terazi burcunun 23 derecesinde Arcturus sabit yıldızı eşliğinde yeni ay doğuyor. Terazi burcu burçlar kuşağında; Diplomasi, ortaklıklar, anlaşmalar, davalar ve sanatsal konularla ilişkilidir. Terazi burcu yeni ayı, Satürn’ ün yücelim derecesine yakın yerde gerçekleşiyor. Arcturus’ un ışıkları ile birlikte gerçekleşecek olan ay fazı; uluslar arası konularda, devlet kanalı ile yeni bir yol için harekete geçilecek sürecin başlayacağını haber veriyor. Yeni ayın açıları, ortaklık ve anlaşmalarda baskılı koşulların başlayacağını bu koşulların, fazlasıyla zorlayıcı ve provoke edici olacağını ön görüyor. Astroloji, gezegenler aracılığı ile gelecek olaylar hakkında genel değerlendirme imkânı verir. Tıpkı hava durumu gibi… Terazi burcunda olacak olan yeni ayda, zor etkileri vurguluyor. Bu zorlayıcı etkilere birde Merkür retrosu eklenince aksilikler ve karmaşalarda iç içe geçiyor. Diplomasi ve siyasi konularda koşulları iyileştirme ve problemlere çare bulma adına ağ kurulacağını ama bazı belirsizlik ve baskılarında bu sürece ekleneceğini Devletin, açık ve gizli düşmanlar aracılığı ile yapacak olduğu anlaşmalarda yeni bir yükseliş planı uygulanacağını da Terazi burcu yeni ayı belirtiyor.
Uluslar arası konular, devlet ve bürokrasi ile ilgili gelişmeler, hukuk ve devlet adamlarını zor bir süreç bekliyor. Terazi burcu yeni ayı, ayrıca; bel ağrıları, böbrekle ilgili sorunlar, kumlu ve tepelik yerlerde çıkabilecek zorlu rüzgârlarla birlikte olabilecek mücadeleleri de ön görüyor.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE TERAZİ BURCU YENİ AYI

YÜKSELEN KOÇLAR: Ortaklıklarınız, eşinizin şartları, açık düşmanlar, davalarınız, danışmanlık aldığınız kişiler; bunların birisi ile ilgiliyseniz Terazi burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni şartlara geçiyorsunuz. İş kariyer ve otorite gördüğünüz kişilerden gelecek olan baskı size yeni kararlar aldıracak ve siz yeni yükseliş planına geçeceksiniz. Zorlu başlangıçlara hazır olunuz.

YÜKSELEN BOĞALAR: Günlük işleriniz, sağlığınız ve çalışma koşullarınızda ve iş kariyer alanında öne çıkaracak olan Terazi burcu yeni ayı, sizi yeni şartlara geçiriyor. İş birliği içinde olduğunuz insanlar ya da şirketlerle ilgili otorite gördüğünüz kişilerden gelecek olan baskı ile yeni yükseliş planı hazırlayacaksınız. Zor şartlara hazırlıklı olunuz.

YÜKSELEN İKİZLER: Aşk, sanatsal çalışmalarınız, çocuklarınızın şartları, yatırımlar, hobileriniz, varsa babanızın geliri ve spor faaliyetleriniz. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz Terazi burcu yeni ayı ile anlaşma yaparak yeni şartlara geçiyorsunuz. Ortak gelir ve ödemelerde gelişen baskılı süreci hafifletmek adına yeni bir yükseliş planı hazırlayacaksınız. Sizi zor şartlar bekliyor.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Ev, aile, temel alt yapınız ve eşinizin kariyeri varsa babanızın genel durumu; Terazi burcu yeni ayı ile birlikte ortak gelir ve ödemeleri ilgilendiren eş ve ortaklıklarınızın içinde bulunmuş olduğu baskılı süreç size yeni bir yükseliş planı hazırlatacak. Bu konularda zorlu zamana giriyorsunuz.

YÜKSELEN ASLANLAR: Kısa eğitim, yazışmalarınız, sözleşmeler ve varsa kardeşlerinizin durumu; Terazi burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni sosyalleşme şartlarına geçiyorsunuz. Günlük iş ve temponuzla ilgili zorluklara yeni yükseliş planı getireceksiniz. Akademik alada olacak gelişmelerde acele etmeyiniz.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Maddi gelirinizle ilgili olabilecek gelişmeler, iş temponuzda yeni süreci başlatacak psikolojik gerginliklere hazır olunuz. Özel hayatınızdan gelecek baskı size yeni bir yükseliş planına başlatacak. Zor şartlara geçiyorsunuz.

YÜKSELEN TERAZİLER: Sağlığınız, motivasyon, girişim ve imajınız; Terazi burcunda olacak olan yeni ayla birlikte kendinizi gösterdiğiniz alanda yeni başlangıçlar yapacaksınız. İkili ilişkiler ve analaşmalarda yapmış olduğunuz mücadele sizi baskı altında tutabilir. Zor başlangıçlar sizi bekliyor.

YÜKSELEN AKREPLER: Zorluklarınız, kayıplar, kötü alışkanlıklar, hastane ve kapalı devre işleriniz, gizli yürüttüğünüz işler; Terazi burcu dolunayı ile yeni başlangıçlar sizi bekliyor. İletişimle ilgili baskılı süreç günlük yaşamınızda sorunlar yaşatabilir. Sosyalleşerek şifalanabilirsiniz. Zorlu psikolojik gerginliklere hazır olunuz.

YÜKSELEN YAYLAR: İletişim gerektiren konular, arkadaşlıklarınız, organizasyon işleri, projeler ve en önemlisi umutlarınız. Terazi burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni şartlara geçiyorsunuz. Çocuklarınızdan kaynaklanan ve maddi kaynaklarınızı ilgilendiren baskılı gelişmeler sizi zorlayacak. İş kariyer alanında ki belirsizliklere dikkat ediniz.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: İş, kariyer, hedefler, statünüz ve varsa annenizin genel durumu; Terazi burcu dolunayı ile birlikte maddi kazançlarınızı ilgilendiren yeni şartlar sizi bekliyor. Tartışmalardan uzak durunuz ve içinde bulunduğunuz baskılı şartları zorlamayınız.

YÜKSELEN KOVALAR: Akademik alan, uluslar arası işler, medya, hukuk, dış ticaret, büyük şirketler varsa eş akrabaları; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz Terazi burcunda olacak olan yeni ayla birlikte şartlarınız bağlayan yeni bir döneme giriyorsunuz. Psikolojik baskı ve mücadeleler yakın çevrenizden gelecek, Ortak gelirde olacak gelişmelere dikkat ediniz.

YÜKSELEN BALIKLAR: Kredi-borç, alacak- verecek, sigorta, pirim, eş geliri, miraslar, nafaka, burs, vergi gibi konuların birisi ile ilgiliyseniz, Terazi burcu yeni ayı ile birlikte yeni şartlara geçiyorsunuz. Sosyal alan ve ileriye yönelik projelerle ilgili gelişen baskılı gelişmeler para kaynaklarınızda sorun çıkarabilir dikkat ediniz.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR