Tansu Sıla Çakır kimdir?

Bir dönem ülkemizi Kainat Güzellik Yarışması'nda temsil eden Tansu Sıla Çakır'ın şimdiki hali, kim olduğu merak edildi. Peki Tansu Sıla Çakır kimdir? Tansu Sıla Çakır'ın fotoğrafları...

Tansu Sıla Çakır kimdir?

Türkiye'de 2016 yılında düzenlenen Miss Turkey Güzellik yarışmasında ikinci olarak seçilen Tansu Sıla Çakır, 29 Ocak 2017 yılında Filipinler'de düzenlenecek olan Kainat Güzellik Yarışması'nda da Türkiye'yi temsil etmişti.

O dönem Türkiye'yi temsil edecek olan Tansu sıla için jüriye tepki gösterilmişti.

Final gecesinde Özlem Süer'in tasarladığı 'Milli Kostümü' ve Barrus imzalı gece kıyafetleriyle podyumda yürüyen Tansu Sıla, 65. Miss Universe Güzellik Yarışması'nda ilk 13'e giremeyerek finalist olma hakkını kaybetti.

Yarışmayı Fransız güzel Iris Mittenaere kazandı ve güzellik tacını taktı.

FOX kanalı kraliçe adayının 85 güzel arasından sıyrılıp birincilik tacını takmak için yarışacağı geceyi canlı yayınlamıştı.

Tansu Sıla Çakır kimdir?

TANSU SILA ÇAKIR KİMDİR?

1995 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Tansu Sıla Çakır, Bilgi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde Beslenme ve Diyetisyenlik eğitimi almıştır. Düzgün fiziği ile dikkatleri üzerine çeken güzel, 2016'da Miss Turkey'de ikinci olmuş, 2017 yılında ülkemizi Kainat Güzellik Yarışması'nda temsil etmiş fakat finalist olamamıştı.

Tansu Sıla Çakır fotoğrafları:

Tansu Sıla Çakır kimdir?

Tansu Sıla Çakır kimdir? 

Tansu Sıla Çakır kimdir? 

 

Tansu Sıla Çakır kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi