Taksim Dayı'yla video çekmek 50 Bin TL!

YouTuber Berkcan Güven, 'Taksim Dayı' lakabıyla kısa sürede fenomen olan Muammer Topal'la video çekmek istediğini ancak Topal'ın yeğenlerinin kendisinden 40-50 bin TL para istediğini anlattı.

Taksim Dayı'yla video çekmek 50 Bin TL!

YouTube'da yayınladığı videolarla kısa sürede tanınan YouTuber Berkcan Güven, bir sokak röportajında verdiği cevaplarla bir anda fenomen haline gelen ve 'Taksim Dayı' olarak tanınan Muammer Topal hakkında ilginç bir iddiada bulundu.

HAYATINDA İLK KEZ TAKSİM'E GİTTİ
30 yıldır İstanbul Ümraniye'de yaşayan Muammer Topal'ın hayatında hiç Taksim'e gitmediği ortaya çıktı. Geçen günlerde bir TV kanalı, Muammer Topal'ı ilk kez Taksim'e götürdü ve ünlü gibi bir anda herkes etrafını sardı. Topal'ın Taksim'e gittiği anların videosu YouTube'da da trendlerde birinci sıraya yükseldi.

"VİDEO ÇEKMEK İÇİN 50 BİN TL İSTEDİLER"
YouTube'da yaklaşık 4 milyon takipçisi bulunan Berkcan Güven, video çekmek için 'Taksim Dayı' olarak tanınan kişinin yeğenleriyle görüştüğünü iddia etti. Güven'in iddiasına göre: yeğenleri video çekimi için bir fiyat teklifinde bulundular. Güven, ailenin kendisinden 40 bin TL ile 50 bin TL arasında para istediklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler